EXCELLENT(E) SHOP | Poulissen Audio Video Center

EXCELLENT(E) SHOP | Poulissen Audio Video Center

Bang & Olufsen BeoSound 1 met The Google Assistant
€ 1.500,00

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance, in een oersolide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit.

Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer en TuneIn en functioneert eveneens volledig draadloos door de ingebouwde accu.

Marantz Melody X
€ 699,00

De Melody X combineert verfijnde elegantie en een doordacht ontwerp in een compacte netwerk- CD-receiver (alles-in-een).

De Melody X is verkrijgbaar in glanzend zwart of klassiek zilvergoud en presteert niet alleen fantastisch, maar ziet er ook nog eens mooi uit.

Sonus Faber Sonetto
vanaf € 749,00 per stuk

De nieuwe Sonetto luidsprekerserie. Puur Italiaans vakmanschap voor oog en oor, afgewerkt met hoogwaardige en natuurlijke materialen. Zowel de compacte alsook de vloerstaande variant geven een oorstrelend geluid.

Rega P2
€ 509,00

Elke functie van deze innovatieve nieuwe draaitafel is ontworpen om de maximale hoeveelheid informatie en details uit uw vinylcollectie te halen.

Bang & Olufsen BeoPlay A1
€ 249,00

De Beoplay A1 is een draagbare Bluetooth luidspreker met compact design die u tot 24 uur lang laat genieten van True360 geluid. Compact en veelzijdig, de ideale luidspreker voor onderweg.

Devialet Phantom Reactor 600/900
v.a. € 990,-

Compact draadloos luidsprekersysteem met onvoorstelbaar krachtig geluid tot max. 98 dB en ongekende bastonen voor dit formaat. Draadloos streamen Airplay2, bluetooth en Spotify Connect. Stereo opstelling mogelijk.

 

Poulissen Audio Video Center

Tel. 0475-335716

[email protected]

EXCELLENTE SHOP