Het ultieme beachgevoel | Sanduyn

Het ultieme beachgevoel | Sanduyn

Modern, comfortabel & relaxt

Aan de Noordrand van de Schoorlse Duinen en op een steenworp afstand van de Noordzee wordt een nieuw park ontwikkeld: Sanduyn. Hier worden 43 prachtige beachlodges gerealiseerd.

Deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met uw gezin of vrienden heerlijke vakanties door te brengen! Kom volledig tot rust in uw eigen sauna en buitenjacuzzi. Vanaf uw eigen terras loopt u over het schelpenpad via de duinen zo naar het strand.

Prachtige omgeving

Sanduyn ligt – de naam zegt het al – tegen de duinen en vlakbij het Noordzeestrand. Badgasten, golf-, wind- en kitesurfers, ruiters en vele andere gebruikers zullen hun weg vinden op dit nieuwe strand. De breedte van het nieuwe strand en de lagune nodigt uit tot strandsporten als blokarten, buggy-kiten en powerkiten.

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten, buitendouches, stookplaatsen, bergingen voor strandspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het zand. Overal is aan gedacht en alles is zo ontworpen dat er optimaal van het buitenleven genoten kan worden.

De strand- en duinsfeer wordt afgemaakt door de parasoldennen die kust en zomer uitstralen. Van de entree van het park tot aan de lakens op het bed, alles ademt strand, zee en duinen!

Stookplaats, wellness & buitenkeuken

Uw terras is gelegen op het zuiden of zuidwesten en wordt voorzien van eigentijds buitenmeubilar. Uw terras is het verlengstuk van de woning, de glazen pui zorgt ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Het terras wordt voorzien van een stookplaats (buitenopenhaard) en optioneel kunt u kiezen voor een buitenkeuken en een jacuzzi.

Ontzorgen

De verhuur en de exploitatie van de vakantiewoningen van Park Sanduyn worden volledig verzorgd door Dutchen, specialist in bijzondere vakantieverblijven. Dutchen is een goed geoliede organisatie die als commerciële partner naast u als eigenaar staat en u de verhuur, de marketing, de schoonmaak en het klein onderhoud van uw buitenhuis uit handen neemt. U wordt dus volledig ontzorgd door een ervaren partij.

 

 

“Bent u benieuwd naar het bestaande verhuuraanbod?
Kijk op Dutchen om een indruk te krijgen..”

 

 

Sanduyn 

Oude Heereweg 24

1871 GS, Schoorl

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN