Hotel VIU Milaan | Italië

Hotel VIU Milaan | Italië

100% made in Italy, deze nieuwe 5-sterren parel in Milaan en lid van Design Hotels. Het hotel staat in een van de meest populaire wijken van de stad, vlak bij Isola en Porta Garibaldi.

360° graden uitzicht

Hotel VIU Milan heeft een zwembad op het dak met een panoramisch uitzicht van 360°. Deze accommodatie ligt in de binnenstad van Milaan. Op 10 minuten loopafstand zijn het plein Piazza Gae Aulenti en de modieuze Corso Como-wijk gevestigd. Verder beschikt het hotel over een spa, een sauna en een fitnesscentrum. Voor een drankje wendt u zich tot de eigen bar.

Kamers ingericht met Molteni

Alle moderne kamers zijn ingericht door de bekroonde ontwerper Nicola Gallizia. Het interieur oogt aantrekkelijk, met designmeubelen van Molteni., een marmeren badkamer en een complete set luxe toiletartikelen. WiFi is gratis in elke kamer. U vindt er ook een smart-tv, badjassen en slippers.

5 sterren hotel en dat is merkbaar!

Het hotel telt 5 sterren. De hele accommodatie is gebouwd met milieuvriendelijke materialen. In het restaurant worden streekgerechten en internationale specialiteiten opgediend. Alle maaltijden zijn bereid door de eigen chef-kok Giancarlo Morelli, bekroond met een Michelin-ster.
En ontbijten op het dakterras kan tot 12.00 uur.

Voor meer informatie en of reserveringen neem contact op met
Departures met Monique de Vos via 06-29000544 of [email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN