Interieurideeën opdoen | ETC

Interieurideeën opdoen | ETC

Interieurideeën opdoen tijdens de ETC consumenteninspiratiedag op zondag 22 september

Op zondag 22 september is het weer tijd voor een nieuwe consumenteninspiratiedag. Op die dag zijn de deuren van ETC Design Center Europe te Culemborg speciaal geopend voor consumenten. Bent u een echte interieurliefhebber? Heeft u behoefte aan nieuwe inspiratie of bent u aan iets totaal nieuws toe in uw interieur? In ons centrum van 15.000 m2 vindt u meer dan 90 exposanten die u de nieuwste collecties laten zien en u meer kunnen vertellen over de laatste trends op het gebied van interieur en exterieur. Ook kunt u die dag een lezing bijwonen van interieurarchitect Michiel de Zeeuw, kunstenares Alisa Lim A Po ontmoeten tijdens de Meet & Greet of uw prangende woonvragen stellen aan een van onze interieuradviseurs.

Meet & Greet

Het programma start op 22 september om 11:00 uur met een interessante lezing van interieurarchitect en televisiepresentator Michiel de Zeeuw. Om 14:00 uur vindt er een exclusieve Meet & Greet plaats met kunstenares Alisa Lim A Po. Wanneer u uw toegangsticket aanschaft voor de consumenteninspiratiedag, kunt u zich direct opgeven voor de lezing en de Meet & Greet. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Elk interieur een ander verhaal

Michiel de Zeeuw legt tijdens zijn lezing uit waar u rekening mee kunt houden in uw interieur, maar laat ook zien dat u niet direct alles hoeft te veranderen. Elk interieur vertelt immers een ander verhaal. Wie bent u of wie wilt u zijn? Daarnaast is het mogelijk om tijdens de speeddates uw woonvraag te stellen aan deze talentvolle architect. Neem gerust uw plattegrond en foto’s mee en wie weet maakt u kans op eengepersonaliseerd advies. Beeldend kunstenares Alisa Lim A Po zal tijdens de consumenteninspiratiedag speciaal kunstwerken uit haar tentoonstelling Elements exposeren. In deze tentoonstelling vertaalt Lim A Po gekoesterde gevoelens en intieme momenten van geluk naar tijd en plaats, waarbij ze veelvuldig gebruikmaakt van organische beeldtaal.

Interieuradvies van een echte interieurprofessional

Naast dit programma is het mogelijk om u aan te melden voor een kosteloos interieuradvies van 30 minuten. Of u nu midden in een verbouwing zit of u zich al jaren niet thuis voelt in uw eigen interieur, tijdens de consumenteninspiratiedag staan er maar liefst drie verschillende interieurprofessionals voor u klaar: Shima Ganesh (creative director bij Codart Interiors), Madelon Overeijnder (eigenaresse Design Unlimited) en Diane Bekkers (oprichter Diane Interieurontwerp). Op onze website kunt u een afspraak maken met uw favoriete interieurprofessional.

Opening van ons nieuwe ETC Design Café

Tijdens de inspiratiedag kunt u meteen een bezoekje brengen aan ons gloednieuwe restaurant dat is voorzien van een uitstraling die geheel matcht bij ons centrum. In ons nieuwe ETC Design Café zijn bovendien meer zitplaatsen beschikbaar dan voorheen. U vindt het restaurant op een centrale plek op de eerste verdieping. Komt u langs voor een kopje koffie of een lekkere lunch?

Praktische informatie

Met een toegangskaart krijgt u zondag 22 september 2019 toegang tot ETC Design Center Europe. Deze kosten€10,00 (of €7,50 met een actiecode). Neemt u die dag meer mensen mee die nog geen toegangskaart hebben?Het is mogelijk om deze aan de receptiebalie te kopen. ETC is tijdens de consumenteninspiratiedag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Komt u met de auto? Onze parkeerdienst assisteert u bij het vinden van een parkeerplek. Ook is er extra parkeergelegenheid op een extern parkeerterrein. U kunt vanaf hier gebruikmaken van onze shuttle service die u afzet bij ETC.

Randweg 20

4104 AC, Culembourg

[email protected]

EXCELLENT WONEN & LEVEN