Koninklijk genieten op een unieke locatie!

Koninklijk genieten op een unieke locatie!

in september van dit jaar heeft Koninklijke Spido een zesde schip aan haar vloot toegevoegd. Naast Abel Tasman, James Cook, Marco Polo, Ostara en Henry Hudson vaart nu ook het luxueuze eventjacht Prinses Amalia door de Rotterdamse wateren. 


Prinses Amalia

De Prinses Amalia kent een belijning en materiaalgebruik zoals men dat gewend is in de wereld van Yacht design. Ook voor minder validen is dit schip uiterst begaanbaar en geëquipeerd. Het interieur heeft een warme uitstraling door luxe materialen als velvet en metalen. De prinses Amalia herbergt een luxe bar, een hoofddek waar 125 gasten sfeervol kunnen dineren aan de ronde tafels en een intieme (vip) lounge voor een select gezelschap. Op dit schip waant u zich op een luxueus privéjacht.

Ook is de Prinses Amalia uitgerust met een schitterend geoutilleerde keuken vanuit waar door topchefs een grote variëteit aan maaltijden aangeboden kan worden. Ze hebben een samenwerking met bijvoorbeeld sterrenkok Erik van Loo, eigenaar van het befaamde restaurant Parkheuvel in Rotterdam.


Zakelijke en feestelijke gelegenheden bij Koninklijke Spido?

Zakelijke en feestelijke gelegenheden zijn bij Koninklijke Spido van begin tot eind in goede handen.  Aan boord van het luxueuze eventjacht Prinses Amalia kunnen ze al uw wensen op culinair gebied, entertainment en decoratie vervullen. Aan boord van de Prinses Amalia worden u en uw gasten met alle egards ontvangen door een crew die maar één doel voor ogen heeft: ervoor te zorgen dat uw gezelschap een unieke beleving heeft waar ze nog lang over na praten.


Koninklijke Spido BV.

Willemsplein 85, 3016 DR Rotterdam

Tel: 010-275 99 89

[email protected]


EXCELLENT | WOONBEURS 2019