Kunstobjecten van hoge kwaliteit

Kunstobjecten van hoge kwaliteit


Appels als kunst

”Appels zijn zo universeel dat ze weer bijzonder worden. Iedereen op de wereld kent wel een verhaal waar een appel in voorkomt”. Zes jaar geleden startte Sabine Struycken met haar concept Royal Blue Collection, keramische en als kunstobject ontworpen appels die deels door porceleyne fles handmatig beschilderd worden. 

Een lang gekoesterde wens, noemt ze de stap. “Die fascinatie voor ambachtelijk vervaardigd Delftsblauwkeramiek heb ik altijd gehad, als klein kind al. Ik heb er ook mijn werk van gemaakt. Maar na eerst een winkel wilde ik iets anders, iets eigens, iets waarin ik mijn hele ziel en zaligheid kon stoppen.


Afbeeldingsresultaat voor royal blue collection

Bewonder deze kunstobjecten op de EXCELLENT woonbeurs van 28 november tot en met 1 december in Ahoy Rotterdam. 

BESTEL UW TICKETS

Wereldwijd

De Royal Blue Collection is een uitvloeisel van haar eerdere interieurwinkel InsideOut Luxury. Hoewel de winkel wegens tijdgebrek inmiddels niet meer bestaat, wordt de bedrijfsnaam nog wel gevoerd. De appels die Struycken nu produceert komen toe aan uiteenlopende doelgroepen – als relatiegeschenk, interieurinrichting of huwelijksgift. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten: van een bescheiden 6 centimeter voor in een vitrinekast, tot een robuuste 85 centimeter als centraal vullend kunstobject. En de verkoop loopt prima. “Ik ben nu zes jaar bezig en krijg veel enthousiaste reacties. Het plan is om de appels binnen niet te lange tijd mondiaal op de markt te brengen. Want mooie luxe is voor iedereen.”


InsideOut Luxury

Tel: 06 54 70 34 53

[email protected]


BRENG EEN BEZOEK AAN ROYAL BLUE COLLECTION OP DE EXCELLENT WOONBEURS 2019!