Luxe bloemen voor een rijk interieur | Greetz

Luxe bloemen voor een rijk interieur | Greetz

Ook voor thuis

Met bloemen geeft u kleur aan uw hele interieur. Met deze boeketten van Greetz is dat ook het geval. Waar Greetz eigenlijk gespecialiseerd is in het versturen van bloemen als bedankje of felicitatie, worden bloemen steeds vaker besteld voor in eigen huis.

Bijzondere collecties

Verrijk uzelf met rozen, gerbera’s, chrysanten, lelies, anjers of de seizoensbloemen van het moment. Bloemstyliste Nathalie Fasé (bekend van het programma ‘Hollands Beste Bloemstylist’) ontwerpt meerdere collecties per jaar voor Greetz, waarbij zij rekening houdt met de seizoenen, kleuren en bijzondere samenstellingen.

Zo kunt u nu kiezen uit meer dan 30 verschillende boeketten. Kiest u favoriete stijl in de vorm van een modern boeket, een traditioneel boeket, een kleurrijk boeket of een wild boeket bestaande uit prachtig gekleurde veldbloemen.

Bezorging aan huis


De bloemen worden bezorgd in een mooie geschenkdoos waarin de bloemen toegang hebben tot water. Zo komen de bloemen altijd vers aan bij bezorging. Niet voor niets geldt een versgarantie van acht dagen.
U kunt er verder ook voor kiezen om een vaas mee te bestellen, zodat -als u de bloemen toch cadeau wilt doen- u een compleet cadeau hebt.
De bloemen worden elke dag van de week bezorgd, op de dag dat het u uitkomt.

 

Bloemen bestellen via Greetz?

Dit kan 24 uur per dag op de website: Greetz bloemen.

Bestellingen voor 16:00 uur kunnen zelfs nog op dezelfde dag worden bezorgd.

 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN