Marcelino kookt én geniet!

Marcelino kookt én geniet!

Bekend van Cooking with the Stars!

Maak samen met Marcelino van ieder gerecht een culinair hoogtepunt. Leert u hoe u als een sterren-kok in de keuken kunt staan? Ontmoet Marcelino op de EXCELLENT woonbeurs!

Wist u dat hij maar liefst twee Masterclasses verzorgd op onze EXCELLENT woonbeurs?

MEER INFORMATIE 

Of bezoek hem tijdens Live-cooking By Anja Kroon!

MEER INFORMATIE 

Bekend van RTL4
Marcelino in Cooking with the Stars

Samen met Nederlands tenniskampioen Sander Arends bezoekt Marcelino het met een michelin-ster bekroonde restaurant Vinkeles, het Amsterdamse restaurant waar Dennis Kuypers de chef-kok is. eerder werkte Kuypers bij La Rive, het fine dining restaurant van het Amstel Hotel. “Het was weer genieten. In de keuken kregen Sander en ik een lesje van het hoogste niveau van chef-kok Dennis Kuypers.”

Smullen!

Dennis Kuypers: “Ren. Bornmann, met wie ik werkte in La Rive, had het restaurant net verlaten voor het Dylan Hotel Amsterdam en vertelde mij dat hij nog een chef zocht. Dit was de perfecte mogelijkheid voor mij; ik kon hier bij het begin beginnen. Vinkeles werd aan het begin van 2009 geopend. Wij kregen onze eerste ster al aan het einde van het jaar. Natuurlijk was het midden in de crisis. Wat konden we doen? We hebben ons restaurant gevuld met Amsterdammers; de buren van twee deuren verder. 2009 en 2010 waren spannende jaren.

Nu zijn de toeristen teruggekeerd naar Amsterdam en goede hotels en restaurants worden op elke hoek geopend. Als wij partij willen bieden aan de beste restaurants van de hoofdstad, hebben wij die tweede ster nodig. Jammer dat dit nog niet is gelukt, echter wat goed is komt toch wel, dat is het spel. Ik spendeer ongeveer tachtig procent van mijn tijd aan het managen en twintig procent aan het koken.

Ik kan niet blijer zijn als ik telkens nieuwe gerechten uitprobeer met mijn keukencollega’s Jurgen en Friso. Als wij daar staan te koken denk ik regelmatig; ik smul van mijn baan en hoop dat Sander en Marcelino ook hebben gesmuld van mijn Signature gerecht: Anjouduif Imperial.”

Passie voor tennis en lekker eten

Tennisser Sander Arends uit Leeuwarden is Nederlands kampioen in het Dubbelspel. Arends is hiermee de eerste Friese nationaal kampioen ooit. Zijn hoogste ATP-dubbelspelpositie (103) bereikte hij op 24 oktober 2016. Arends heeft tot op heden tien ITF-dubbelspeltitels behaald. Hij won zijn eerste ATP Challenger-titel in 2015 op het Internationaux de Tennis de Vendée met zijn dubbelspelpartner Adam Majchrowicz.

“Mijn passie is tennis en ik probeer alles uit het tennisspel te halen. Mijn vader had een tennisschool op de Bontekoe en mijn moeder was kapster. Na mij studietijd besloot ik mij op mijn eenentwintigste, volledig met tennis bezig te houden. Ik ben nu zevenentwintig en mag inmiddels spelen op Grand Slam toernooien als Wimbledon en de  USA Open.

Dan zit je gewoon met de beste tennisspelers ter wereld in de kleedkamer of in het spelershome een broodje te eten. Ik ben een Fries, dus als ik aan eten denk, zijn aardappels, groenten, vlees en jus het eerste waar ik aan terugdenk. Ik houd van lekker eten en het was een uitdaging en vooral een grote eer om samen met chef-kok Kuypers en Marcelino te mogen koken. Het was een prachtige leerschool die ik niet snel zal vergeten.”

ONTMOET MARCELINO OP DE EXCELLENT WOONBEURS 2019!

BESTEL UW TICKETS

EXCELLENT WOONBEURS 2019