Natuurlijke materialen zorgen voor de mooiste sieraden

Natuurlijke materialen zorgen voor de mooiste sieraden

De tweeling van NJAmsterdam Jewelry Makers, Miranda en Laetitia, staat bij haar klanten bekend om unieke en verfijnde sieraden. De prachtige collectie is handgemaakt en van hoge kwaliteit kleurrijke edelstenen, zilver en goud. Absoluut geen plastic, glas of andere kunststoffen in de NJAmsterdam Jewelry Makers collectie. 

Met natuurlijke materialen draagt de tweeling haar steentje bij aan een duurzame wereld. Laetitia is afgestudeerd edelsteenkundige en selecteert de beste kwaliteit edelstenen en mineralen voordat Miranda samen met onze edelsmid de sieraden ontwerpt.

De mooiste edelsteen juwelen in trendy kleuren

Trends voor de inrichting van het huis komen ook terug in de mode, zoals kleurgebruik, materialen en stijlen. Het is altijd leuk om met het wisselen van de seizoenen of de feestdagen het huis een make-over te geven. Dit is natuurlijk ook zo voor uw sieraden-collectie, met een eenvoudige uitbreiding creëert u zo weer een fonkelnieuwe look.

Kent u de stackable ringen van de tweeling van NJAmsterdam Jewelry Makers al? Deze laten zich oneindig combineren met uw eigen sieraden. Zo mist u geen trend. Kom kennismaken met de tweeling op de Excellent woonbeurs.

Bijzondere edelstenen is de passie van de tweeling. De beste kwaliteit natuurlijke edelstenen en mineralen voor hun sieraden worden geselecteerd door Laetitia, gecertificeerd edelsteenkundige. Edelstenen zijn de inspiratiebron voor hun juwelencollectie. Elke edelsteen is weer anders en dat maakt ieder sieraad uniek. Op Bali, het eiland waar zilversmeden al generaties lang het meest verfijnde zilverwerk maken, wordt op traditionele wijze elk sieraad met de hand vervaardigd.

De tweeling betaalt eerlijke prijzen voor haar handgemaakte sieradencollectie en geeft op deze wijze invulling aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit maakt elk sieraad van NJAmsterdam Jewelry Makers uniek en nog meer bijzonder.

U bent welkom van vrijdag 29 november tot en met 1 december 2019 vanaf 11.00 uur.

De tweeling van NJAmsterdam vindt u op de EXCELLENT woonbeurs

28 november nadert met rasse schreden. De dag dat de tweeling van NJAmsterdam Jewelry Makers zich voor het eerst presenteert op de EXCELLENT woonbeurs. De sieraden-collectie staat klaar om ingepakt te worden maar is ook te bewonderen en te koop via de web boutique

Bekijk hier de web boutique van NJAmsterdam

Wordt u al nieuwsgierig?

De nieuwste collectie is net gearriveerd en de zilversmid heeft er onder toeziend oog van Miranda weer ware kunstwerkjes van gemaakt. Oorbellen met toermalijn in de mooiste kleuren, mooie combinaties met London blue topaas en voor het eerst is er robijn en diamant in de collectie.

Bijzondere en unieke edelstenen, zijn de passie van de tweeling. De beste kwaliteit edelstenen en mineralen voor hun sieraden worden geselecteerd door Laetitia, gecertificeerd edelsteenkundige. Edelstenen zijn de inspiratiebron voor de juwelencollectie, elk sieraad is uniek. Op Bali, het eiland waar zilversmeden al generaties lang het meest verfijnde zilverwerk maken, wordt op traditionele wijze elk sieraad met de hand vervaardigd.

De tweeling betaalt eerlijke prijzen voor haar handgemaakte sieraden-collectie en op deze wijze draagt ze bij aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit maakt elk sieraad van NJAmsterdam Jewelry Makers uniek en nog meer bijzonder.

U vindt de sieraden-tweeling van NJAmsterdam Jewelry Makers op standnummer 313.

BESTEL UW TICKETS

 

Brengt u een bezoek aan NJAmsterdam Jewelry Makers op de EXCELLENT woonbeurs 2019?