Safari in stijl | JAMBO Safari Club

Safari in stijl | JAMBO Safari Club

South Luangwa
National Park | Chinzombo

“Uitzicht en ruime villa’s..”

Chinzombo is ontworpen door de bekroonde architecten SilvioRech en Lesley Carstens en biedt comfort, stijl en elegantie die nog niet eerder in de Luangwa Valley werd vertoond. Het kreeg dan ook al meerdere keren (2014 en 2015) internationale prijzen.

De zes eigenzinnige villa’s liggen, verspreid tussen gigantische oude bomen, op de oever van de Luangwa rivier en bieden fraai uitzicht op de rivier en het park aan de overzijde. Iedere zeer ruime villa is gebouwd in een mix van staal en canvas.

Het slaapgedeelte is ingericht met een comfortabel bed met muskietennet en ingenieus koelsysteem. In de aangrenzende badkamer vindt men een dubbele wastafel, douche, toilet en een comfortabel vrijstaand bad.

Elke villa heeft een privé plungepool. Voor gezinnen of samenreizenden is een ruime family villa beschikbaar, die bestaat uit twee ruime tenten met elk een aangrenzende badkamer en een gedeelde lounge.

“Verken stijl, luxe & comfort..”

In de villa en in de centrale lounge heeft men de beschikking over Wi-Fi. De lounge en bar zijn zeer sfeervol ingericht en voorzien van comfortabele zitjes en twee plungepools.

Vanuit het camp heeft men per boot direct toegang tot een van de meest wildrijke gebieden van South Luangwa National Park. Chinzombo biedt het hele jaar de perfecte plek om South Luangwa NP in stijl, luxe en comfort te verkennen!

Meer informatie?

JAMBO Safari Club

 


JAMBO Safari Club

020 – 2012740

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN