Strak, modern, maar gezellig hotelinterieur

Strak, modern, maar gezellig hotelinterieur

De interieur ideeën van Philippe Starck zijn succesvol in dit luxe hotel geïmplementeerd.

Gunstig gelegen in de bruisende stad

Het Hotel Paramount New York werd geopend in 1928 en ligt op een steenworp afstand van Broadway, in het hart van het theaterdistrict Times Square. Het ligt ook dicht bij zowel Madison Square Garden en het Jacob Javitz Convention Center en op loopafstand van het kenmerkende Rockefeller Center.

 

Consistentie

Het hotel biedt een schone en frisse opheldering van het Italiaanse classicisme. De herhaling van tegelwerk en strepen in verschillende openbare zit- en servicefaciliteiten van het hotel legt de nadruk op geometrisch ritme en consistentie tussen de verschillende elementen.

 

Maak sociale contacten!

Het hotel Paramount trekt hoofdzakelijk gasten aan die komen voor het bruisende nachtleven van new York. Na de transformatie staat het leggen van nieuwe contacten centraal. Zo is de lobby een spectaculair ontwerp en biedt het voldoende zitruimte om optimaal te genieten van een sociale omgeving.

 

Middelpunt, de lobby

Het eigentijdse interieur van de lobby legt moderne accenten op de ruimte. Het creëert een gezellige, maar sexy sfeer die goed aansluit bij de bruisende stad, New York.

 

Klaar voor de toekomst

Het boetiek hotel heeft 597 kamers met kleurrijke ontspannningruimtes. De kamer en suites van Paramount zijn strak, schoon en stijlvol. Het moderne interieur zorgt voor een optimaal gevoel van afwerking. Zo zijn de kamers voorzien van allerlei comfortabele gemakken die de gasten van nu nodig hebben.

 

Benieuwd naar het prachtige boetiek hotel?

Hotel Paramount 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN