Unieke verblijfplaats in het Afrikaanse Serengeti

Unieke verblijfplaats in het Afrikaanse Serengeti

Prachtige Afrikaanse natuur

Er zijn maar weinig verblijfplaatsen zo uniek te vinden als deze in Serengeti. Beleef hier het Afrikaanse landschap! Ervaar dit allemaal tijdens een reis waar vele natuurliefhebbers en reizigers van zullen dromen en naar verlangen.

Het verbazingwekkende Jabali Ridge Lodge levert dit alles en nog veel meer. De lodge is ontworpen door Nicholas Plewman Architects en is gelegen in het iconische Ruaha National Park in Tanzania. Het idee van de verblijfplaats is gecreëerd als een ‘natuurlijke schuilplaats’ die op afstand onzichtbaar is en tot leven komt als de ingang nadert.

Milieuvriendelijke en natuurlijke materialen

Door het gebruik van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen wordt ervoor gezorgd dat u zich altijd omringd zal voelen door Afrikaanse goedheid. Het algemene ontwerp van de verblijfplaats is eenvoudig en slim gemaakt.

Tevens is het voorzien van weercontrolemechanismen en koeltechnieken die de middaghitte buiten houden. Ook is er een uniek buitendecor aanwezig en u zult merken dat deze wilde buitenposten zowel opwindend als comfortabel aanvoelen wanneer u het beste van Tanzania begint te verkennen.

Prachtig infinity zwembad

Verder aanwezig is een prachtig infinity zwembad die gelegen is op het hoogste punt van de kavel. Het zwembad geeft een verfrissend en adembenemend uitzicht waardoor een duik hier u een onvergetelijke herinnering zal bezorgen.

Fotografie: Stevie Mann

Meer informatie over de accommodatie.

EXCELLENT | WONEN & LEVEN