Plan uw tropische vakantie | Swell

Plan uw tropische vakantie | Swell

“De ideale combinatie van een gezellig huiselijk gevoel in de tropen”

Met de persoonlijke aandacht en service van een boetiekhotel!

Genoeg mogelijkheden om echt te ontspannen..

Swell is een boetiekhotel dat onlangs in september 2018 haar deuren heeft geopend. Het kustplaatje El Paredón is een favoriete bestemming om te gaan surfen in Guatemala. Dit 8 suitehotel ligt aan de Pacifische kust. Het is ontworpen voor echte reizigers met een onderscheidende smaak.

Architect Elan Ibghy en ontwerpster Marie Bonnefond hebben vakmanschap gecombineerd met natuurlijke houtstructuren en kleurrijk Guatemalteeks textiel. De ruimtes zijn doordacht en worden opgevuld door hangmatten en knusse hoekjes in een luxe tropische tuin.

De ideale plaats om achterover te leunen en een praatje te maken..

Het lokaal geïnspireerde dak met palmbomen vormt de ingang van het hotel. Deze ingang leidt direct naar een stijlvolle lounge met handgemaakte houten banken en schommel. Een uitnodigende bar gemaakt van lokaal geproduceerd Guanacaste-hout. De natuurlijke texturen en exotische details zorgen voor een ontspannen en gezellig omgeving.

Gelegen tussen een tropische tuin ligt de gezellige open lounge. De gasten worden begroet met een indrukwekkend zwembad van 20 meter, omringt door natuurlijk dennenbos.

Een unieke en tropische slaapervaring..

De 4 Swim-Up suites beschikken over een eigen terras en bieden de mogelijkheid om optimaal te loungen. De suites bieden een schoon betonnen interieur met ingebouwde planken. Een leuk contrast van lokaal hout en Guatemalteeks textiel. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en in de buitenlucht een tropische douche.

De rieten dak bungalows variëren van stijl en voorzieningen. Een unieke ervaring door te slapen onder een traditioneel dak van geweven palmbladeren, omringt door het geluid van oceaangolven.

Exclusief paradijs..

Tijdens de zonsondergang wordt het terrein getransformeerd door warme en gezellige verlichting. De geweven verlichtingsarmaturen zijn handgemaakt door lokale ambachtslieden. Dit zorgt voor een onwerkelijk sfeer in het prachtige hotel en het terrein eromheen.

 

Uw droomvakantie plannen? Swell Guatemala 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN