Waterstijl laat dromen uitkomen!

Waterstijl laat dromen uitkomen!

Afbeeldingsresultaat voor waterstijl


Perfectie op het gebied van techniek en esthetiek

In het perfecte ontwerp komt alles samen: design, detaillering, verlichting en techniek. En Waterstijl is de perfecte partner om het voor u te realiseren. Door intensieve training beschikken zij altijd over kennis van de nieuwste technologieën en trends. 

Als allround wellnessbedrijf kunnen zij projecten van A tot Z verzorgen. Van ontwerp tot uitvoering en service plus onderhoud. Met de kennis en creativiteit kunnen zij voor opdrachtgevers het hoogst haalbare niveau behalen, zowel op technisch als op esthetisch niveau.

De specialist in luxe zwembaden, whirlpools, infraroodcabines en sauna’s creëert perfectie en geldt als een waardige sparringspartner voor designers en (interieur)architecten, met wie het bedrijf veelvuldig samenwerkt.

Tijdens de EXCELLENT woonbeurs in Ahoy Rotterdam toont het bedrijf in de door Versteegh-Design ontworpen Designwoning B-Exclusive diverse impressies, waartoe het bedrijf in staat is. 

BESTEL UW TICKETS

 dsf1148-hdr

Over Waterstijl 

Waterstijl is een erkend zwembadbouwer en behoort tot de selecte groep officiële dealers van het toonaangevende Nederlandse merk Starline.

Als specialist in luxe zwembaden, whirlpools, sauna’s en infraroodcabines maken ze het ultieme genieten voor steeds meer mensen bereikbaar. Zij voeren een compleet en hoogwaardig wellness assortiment, van eenvoudige tot de meest exclusieve maatwerkoplossingen.

Dankzij de jarenlange ervaring en grote toewijding van vakbekwame medewerkers kunnen zij vrijwel elke droomwens op dit gebied realiseren – voor elk budget en al dan niet turn-key.


Waterstijl

Aventurijn 196, 3316 LB Dordrecht

Tel: 078-6737373

[email protected]


BRENG EEN BEZOEK AAN WATERSTIJL TIJDENS DE EXCELLENT WOONBEURS 2019 IN AHOY ROTTERDAM!