Ontbijt, lunch of diner op hoog niveau

Ontbijt, lunch of diner op hoog niveau

In Hôtel Ritz zijn meerdere bars en restaurants ondergebracht. Zo geniet je in Bar Vendôme, Bar Hemingway (vernoemd naar de vermaarde schrijver) en de Ritz Bar onder meer van heerlijke wijnen en cognacs en biedt het sterrenrestaurant L’Espadon onovertroffen culinaire hoogstandjes.

In Bar Vendôme dineer je onder een spectaculaire glazen overkapping, die deze ruimte van wintertuin tot zonovergoten terras transformeert. Geniet van een heerlijke verse koffie, bestel een steak tartaar voor lunch, deel een dozijn oesters met een aperitiefje, geniet weer zoals vroeger van een zacht ijsje, laat je verrassen door de chef met een verrukkelijk diner of stop op elk moment van de dag voor een verfrissing. Het genoegen om te dineren in het Ritz op elk uur, dag en nacht.

Ongekende aantrekkingskracht

In Hôtel Ritz draait alles om het genot van de gast. Het is bijna zonde om het luxe hotel te verlaten voor een bezoek aan de stad. Maar net als Hôtel Ritz heeft ook de stad Parijs een ongekende aantrekkingskracht op mensen, waardoor het onmogelijk is om niet over de brede lanen te struinen, van de Seine en de prachtige gebouwen te genieten en magische sfeer van de stad te inhaleren. En wat is het voor overheerlijk gevoel als je weet dat na een dag van ontdekken het heerlijke Hôtel Ritz weer op je wacht. Luxe zoals luxe is bedoeld. Luxe in optima forma.

Boek via onze EXCELLENT high-end travelspecialist www.departures.nl

EXCELLENT | magazine