Op naar de Seychellen! | Departures

Op naar de Seychellen! | Departures

Ontdek de Seychellen op een catamaran!

Experience of a lifetime

De azuurblauwe zee, de witte stranden en een unieke flora en fauna maken van eilandengroep de Seychellen een paradijselijke omgeving. Elk uitzicht is het decor voor de ultieme vakantiefoto. Elke plek nodigt uit om urenlang van te genieten.

Snorkel tussen het koraal en de verborgen zeeschatten, maak kennis met imposante reuzenschildpadden en geniet van de zon, de zee en de gastvrijheid van de bevolking.

Een bezoek aan de Seychellen – een eilandengroep ten Oosten van Afrika – is onvergetelijk, maar wat nou als u de eilandengroep aan boord van een eigen catamaran met kok en schipper kunt ontdekken en bewonderen? Hoe mooi wilt u het hebben?!

De eilandengroep van de Seychellen bestaat uit 115 kleine en grote eilanden met een gezamenlijke oppervlakte van 455 vierkante kilometer. De eilanden liggen verspreid over honderdduizenden vierkante kilometers in het blauwe zeewater van de Indische Oceaan. Door deze geïsoleerde ligging en het feit dat de archipel slechts twee eeuwen geleden

is ontdekt, vindt u op de Seychellen een unieke fauna en flora. Bijna de helft van het eiland is uitgeroepen tot beschermd natuurgebied.

Uw eigen catamaran

Zoveel te zien, zoveel te ontdekken. Maar hoe komt u op al deze droomplekken? Met uw eigen catamaran natuurlijk! Want als u toch in het paradijs bent, reist u natuurlijk als een koning(in). Samen met u gezin, familie of vrienden – afhankelijk van de catamaran is er plek voor 6 of 8 personen – vaart u zorgeloos van eiland naar eiland.

De onderlinge zeilafstanden tussen de eilanden zijn beperkt, waardoor u geen uren op de catamaran hoeft te verblijven. De schipper laat u en uw gezelschap genieten van de verlaten bountystranden, prachtige natuur, de beste snorkelplaatsen en de Creoolse cultuur. Alles uiteraard in overleg met uw schipper. De meereizende chef-kok zorgt dat er verder aan niets ontbreekt. Persoonlijke service en individualiteit kenmerken deze fantastische reis.

Zorgeloze vakantie

Departures, uitblinkend in luxe droomreizen op maat, verzekert je van een verblijf op een eigen catamaran én van een zorgeloze vakantie. De prijs voor een verblijf in het paradijs zult verrassen. Al vanaf €1500,- per persoon (afhankelijk van het seizoen en het aantal meereizende personen) ontdekt u de Seychellen op een zeer bijzondere wijze.

De vluchten en alcoholische dranken zijn niet inbegrepen. U en uw gezelschap vliegen rechtstreeks vanaf Düsseldorf – of vanaf Amsterdam met 1 overstap – naar deze exclusieve bestemming, waar het hele jaar de zon schijnt. Een jetlag zult  vakantieplezier niet bederven.

Het tijdsverschil met Nederland is immers maar twee of drie uur. De verschillende catamarans bieden plek aan zes of acht mensen en zijn voorzien van drie of vier tweepersoonsslaapkamers. Departures regelt met veel plezier voor- of achteraf een aantal hotelovernachtingen om het avontuur te vervolmaken.

 

Tropische topbestemming

De witte stranden, een uitgestrekte groene jungle en een diepblauwe zee maken deze tropische eilanden tot een topbestemming. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van alles wat het paradijs u te bieden heeft. Het zachte witte zand kriebelt tussen uw tenen en de tropische vogels zeilen over uw hoofd wanneer u over de prachtige stranden loopt.

De wind fluistert zachtjes in de kokospalmen terwijl de golven ruisend hun verhaal vertellen. Aan de hemel is geen wolkje te bespeuren en op het strand ziet u prachtige gevormde rotsen aan de azuurblauwe zee. Ervaar the experience of a lifetime.

Departures biedt u de gelegenheid om deze paradijselijke eilandengroep op een unieke en avontuurlijke manier te ontdekken. Lezers van EXCELLENT profiteren via Departures altijd van de meest gunstige prijzen.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van alles wat het paradijs je te bieden heeft.

Voor meer informatie neem contact op met onze Luxury Tavel Consultant Monique de Vos van Departures op 06-29000544 of [email protected]   

EXCELLENT | WONEN & LEVEN