Ultiem genieten in kasteel The Dolder Grand*****

Ultiem genieten in kasteel The Dolder Grand*****

Een droomkasteel boven Zürich

Schitterend uitzicht over de stad Zurich, het meer van Zürich en de Alpen heb je vanaf The Dolder Grand, een vijfsterren superior hotel. Het hotel is hooggelegen boven Zürich en in 2010 verkozen tot hotel van het jaar (European Hospitality Award).

Geweldig uitgebreide spa

De exclusieve Dolder Grand Spa van 4000 m2 is voorzien van een groot zwembad met een panoramisch uitzicht, een spa voor dames en voor heren, fitnessfaciliteiten, 18 behandelkamers en 2 spasuites. Groot aanbod gezichts-, massage- en lichaamsbehandelingen. The Dolder Grand staat bekend om Dolder Grand Life Balance met de programma’s Detox, Beauty, Vitality en Relax.

Gastronomische gerechten in The Restaurant 2**

Restaurant Saltz is bekroond met 14 Gault Millau-punten. Heerlijke moderne en internationale gerechten worden zowel hier als in The Bar geserveerd. The Restaurant is bekroond met 18 Gault Millau-punten en 2 Michelin-sterren en hier kun je terecht voor innovatieve gastronomische gerechten. Er rijdt een gratis pendeldienst naar het centrum van de stad en een limousineservice is op aanvraag beschikbaar.

 

Luxe kamers en suites

Het hotel telt 176 luxe kamers en suites. Alle kamers hebben een flat screen-tv met satellietzenders, badjassen en slippers. Een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in cultuur, musea en trendy hippe stad.

Voor meer info bel Monique de Vos van Departures,
06-29000544 of mail [email protected]

EXCELLENT | magazine