Prachtig huis gehuld in groen

Prachtig huis gehuld in groen

Braziliaans huis

Wanneer er een kans is, wordt het buitenleven gekozen als perfecte ontmoetings- en verjongingsplek in plaats van een kamer in hun huis. Natuurlijk is een mooie sociale keuken samen met het eetgedeelte een geweldige ruimte voor vrienden en familie om elkaar te ontmoeten en te begroeten.

Op een oneffen terrein het feest buiten maken maakt het echter nog mooier; dit Braziliaanse huis bereikt precies dat. Opgewonden en tot leven gebracht door David Ito Arquitetura, was de residentie ontworpen voor een gezin dat regelmatig gasten mag ontvangen.

Ongelijk karakter

Ondanks het ongelijke karakter van het perceel, slaagden architecten erin om een ​​plat en onstuimig eigentijds huis te bouwen door de helling van het perceel te veranderen in een ondergrondse garage die het hoofdgebouw erboven ondersteunt. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt er ook voor dat het probleem van een golvend landschap volledig is opgelost.

Aan de andere kant van het huis wordt een keermuur gebruikt om een ​​soortgelijk probleem in gradiënt aan te pakken terwijl de gastparkeerplaats wordt gecreëerd. Het huis zelf is ruim en weelderig met de belangrijkste woonkamer, keuken en eetkamer naadloos verbonden met het grote aangepaste terras buiten.

Verblijf

Het houten terras naast het zwembad en de prachtige tuin rondom het huis breiden de prachtzone uit. De bewoners verwelkomen bezoekers op regelmatige basis. Casa JCM is prachtig, verfijnd en innovatief en brengt de sfeer van een vakantieverblijf naar huis. Weinig huizen over de hele wereld zijn zo perfect voor een geweldig verblijf!

Decoist

Sherry Nottingham

EXCELLENT | WONEN & LEVEN