Verbluffend, duurzaam ontwerp | Lindis Lodge

Verbluffend, duurzaam ontwerp | Lindis Lodge

Fantastisch landschap

Gelegen in Zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland. Er zijn maar weinig plekken zo dramatisch, spectaculair in pure aanwezigheid en tegelijkertijd ontspannend als de Zuidelijke Alpen van Nieuw-Zeeland. U heeft bijna het gevoel dat u de rand van de wereld bereikt, een plaatje die u alleen kent van Hollywood-films en sprookjesverhalen. In deze prachtige Zuidelijke Alpen vindt u de Lindis Lodge.

De Lindis Lodge is een luxueus toevluchtsoord met vijf slaapkamers dat net zo geweldig is als het landschap eromheen. De verblijfplaats vloeit prachtig mee met het landschap om de Lodge heen en is ook geïnspireerd door deze vallei. Architecture Workshop is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze unieke plek.

Planeet-vriendelijke ontsnappingsplek

Het mooie vloeiende dak heeft veel meer functies dan alleen een betoverend aanzicht te bieden, omdat het kosteneffectieve en milieuvriendelijke ontwerp meerdere voordelen biedt. De hele structuur is in feite gemaakt met behulp van duurzame ontwerp-principes voor het weer in de regio, variërend van de hitte in de zomermaanden tot de koude periodes van het jaar.

De Lindis Lodge

De Lindis Lodge wordt gezien als een geweldige locatie voor reizigers die met z’n tweeën reizen. Naast het prachtige landschap en uitzicht heeft de verblijfsplaats meerdere faciliteiten. Een aantal van deze faciliteiten zijn wellness-faciliteiten, een privé-parkeerplaats en een restaurant met bar.

Fotografie: Patrick Reynolds

Meer informatie over de accommodatie

EXCELLENT | WONEN & LEVEN