LENTE – ZOMER COLLECTIE 2018 van FLAMANT

LENTE – ZOMER COLLECTIE 2018 van FLAMANT

We tellen af, de ultieme bijtende kou, de laatste winterstormen en kijken verlangend uit naar wat de eerste prille lentezon aan frisse inspiratie en helderheid in petto houdt.

Flamant bereidt zich voor en  heeft alvast een assortiment aan verleidelijke thema’s op het lente/zomer menu geplaatst.

ACTUAL DESIGN

Brengt de sfeer van een hedendaags, fris en modern afgelijnd Interieur samengesteld uit pure heel natuurlijke materialen, zoals gerecycleerde houtsoorten en rotan in heldere kleuren. De hoofdtonen zijn zandkleurige nuances, opgefleurd door een vleugje geel.

Flamant Paint – 244 Bikini – 178 Peanuts – 204 Ginger – P14 Taupe – 240 Zoulou

ESCAPE

Thema geïnspireerd op de sfeer aan zee. Charmante en doorleefde maritieme interieurs met verweerde witte meubels en accessoires in blauwe en turkooise tinten.

Flamant Paint  – 251 Splash – 255 Bluejeans – 246 Topkapi – 237 Nautique – 250 Paradiso

COPPER & PINK

Zet een jong en trendy interieur neer met de favoriete kleur-en materiaalassociatie van vandaag, goud en rozig koper. De associatie van beide warme tinten geeft het interieur een warme couture uitstraling.

Flamant Paint – 252 Delicioso – 243 Ballerina – 247 Jet Set – 249 Nude,

ELVISSA 

Straalt de nonchalante sfeer uit van een eclectisch vintage interieur.  Peps en hippie chic, met levendige, vrolijke kleuren. Met aandacht voor het milieu, dankzij het inzetten van meubels en accessoires samengesteld uit ecologische materialen.

Flamant Paint – 187 Safran – 220 Honey – 216 Goa – 235 Curaçao – 218 Marrakech

EXCELLENT MAGAZINE