Afgelegen dromen vol inspiratie!

Afgelegen dromen vol inspiratie!

Geweldig en stijlvol

We zijn er vrij zeker van dat sommigen al nadenken over hoe een verfrissend zwembad op zichzelf een luxe zou zijn en dat een poolhouse een nog meer afgelegen droom is. Maar we mogen dromen, nog meer wanneer de ontwerpinspiratie om ons heen zo geweldig en stijlvol is!

Buiten loungen

Een fantastisch poolhouse is zeker niet alleen iets wat alleen maar ruimte in uw achtertuin vult en het poollandschap visueel completeert. Het kan de one-stop-shop zijn voor al uw behoeften op het gebied van buiten loungen en maakt het hosten van een cool herfst- of leuk zomerfeest in de buitenlucht een stuk eenvoudiger.

Wereld van poolhouses

Dat gezegd hebbende, een voortreffelijk poolhouse is voor iedereen anders, waarbij ieder van ons verschillende loungingbehoeften heeft. Dan is er ruimte en budget om rekening mee te houden. De verzameling van 10 adembenemende poolhouses die vandaag te zien zijn, omvat een breed scala aan stijlen en ontwerpen, met elk iets unieks en uitzonderlijks. Hier maakt u kennis met de wereld van poolhouses.

Uitrusten, verjongen en samenkomen

Een modern zwembadhuis is veel meer dan alleen een plek om al uw zwembadspullen, bundels extra handdoeken en andere benodigdheden weg te stoppen. Het is een ruimte waar het hele gezin kan uitrusten, verjongen en samenkomen terwijl u geniet van de warmte en zonneschijn.

Secundaire leefruimte

Een comfortabele inrichting in de buitenlucht, een koele bank, enkele stoelen en een salontafel kunnen de zithoek creëren, met een eethoek in de buitenlucht (of zelfs een binnenshuis) die van het poolhouse een secundaire leefruimte maakt. Strakke lijnen en een slim modern ontwerp dat het hoofdgebouw in zijn silhouet aanvult, zorgen ervoor dat het poolhouse gemakkelijk kan worden geïntegreerd in het landschap.

Symbool van luxe

Er is absoluut geen twijfel over het feit dat een poolhouse altijd werd beschouwd als een symbool van luxe en goede tijden. Klassieke poolhouses brengen dit idee absoluut naar huis, niet alleen met hun ergonomie, maar ook dankzij de esthetiek die dat beeld-perfecte ‘vakantie-ansichtkaart’ tot leven lijkt te brengen. Met grind daken, elegant design, klassieke vorm en materialen zoals hout en steen die elegant worden gebruikt, geeft dit poolhouse een beeld van traditie en weelde. Hoewel deze poolhouses er geweldig uitzien, onthoud dat ze misschien niet echt goed passen bij modernere tuinen, poolscapes en huizen.

Een grote impact

We gaan verder dan het esthetische aspect en duiken in de vele manieren waarop u een poolhouse kunt bouwen. Denk om te beginnen aan de beschikbare ruimte, de grootte van het zwembad, de tuin en het hoofdgebouw zelf. Uw poolhouse moet in verhouding staan tot alles eromheen en moet ook de beschikbare ruimte tot het uiterste benutten. In kleine tuinen kunnen een bescheiden zwembad en een klein poolhouse nog steeds een grote impact hebben. U kunt zelfs die verwaarloosde garage of schuur omzetten in een mooie en handige poolhouse. Degenen die gezegend zijn met meer ruimte, willen misschien een ontwerp overwegen dat een mogelijkheid biedt voor zowel beschutte als open loungeruimtes.

Privé ruimtes

Elementen zoals een extra logeerkamer, badkamers, een kleine keuken, een barbecuezone en meer kunnen aan het poolhouse worden toegevoegd, afhankelijk van zowel de beschikbare ruimte als uw levensstijl. Maak ten slotte ruimte voor voldoende opslagruimte en maak voldoende privé ruimtes zodat uw gasten zich de volgende keer dat ze naar uw zwembadfeest komen veel meer thuis voelen!

Luie zomeravonden

Ten slotte kijken we naar poolhouses die de laatste tijd het meest populair lijken. In stijl zoals aan de kust op het strand zijn ongelooflijk populair als het gaat om luchtige poolhouses die veel plezier inluiden. De vrolijkheid van deze ruimtes in combinatie met de manier waarop ze ons herinneren aan die luie zomeravonden op het strand, maken ze een hit bij zowel huiseigenaren als ontwerpers. Deze poolhuizen zijn bekleed met wit en blauw en trekken uw aandacht onmiddellijk en werken ook goed samen met moderne huizen en tuinen.

EXCELLENT WONEN & LEVEN