Home » Linterieurs voegt sfeer en kleur toe aan nieuwbouwvilla

Linterieurs voegt sfeer en kleur toe aan nieuwbouwvilla

Door niek@excellentmagazine.nl

Ontwerp en realisatie
Sinds 2005 is Karine Lintvelt werkzaam als zelfstandig interieurontwerpster. Begin 2018 heeft zij samen met haar partner Thomas van der Spaan interieurontwerpstudio Linterieurs B.V. opgericht. Karine: “Als meisje speelde ik altijd met de oude stof- en behangstalen van mijn opa die in Zutphen een woonwinkel had. Interieurvormgeving werd daardoor op jonge leeftijd al mijn grootste passie.”Linterieurs B.V. ontwerpt en realiseert interieurs voor woningen van klein tot groot en van nieuwbouw tot monumentaal. “Daarnaast ontwerpen en realiseren wij ook interieurs voor onder andere kantoren, restaurants en hotels. Daarbij streven wij naar het hoogste afwerkingsniveau. Dit doen wij in iedere gewenste stijl, van eenvoud tot luxe, van modern tot klassiek en van kleurrijk tot neutraal. Onze interieurs stralen eenheid en rust uit, zijn sfeervol en vooral praktisch. Verlangens en wensen van onze opdrachtgevers vertalen wij in persoonlijke interieurs die passen bij hun levensstijl, werkzaamheden, huis of bedrijf.”

Het kloppende hart van Linterieurs is een onlangs gerestaureerde, monumentale woonboerderij in Voorst. “In onze studio tonen wij grote kleurstalen, gordijn- en meubelstoffen, tapijt, vloerkleden en tegels en gaan wij op zoek naar de beste vertaling van de woondromen van onze opdrachtgevers. Mensen kunnen bij ons tevens terecht voor de aankoop van bijvoorbeeld (maatwerk)meubelen, gordijnen, jaloezieën, verlichting, tegels, tapijt en vloerkleden, een ontwerp in 3D, de restyling van een of meerdere ruimtes, de realisatie van het totale interieur, kleuradvies en een advies over de indeling.”

Interieurontwerpster Karine Lintvelt verrijkte en verwarmde de prachtige nieuwbouwvilla met sfeerverhogende materialen en een stijlvol kleurenpalet. De creatieve eigenaresse van interieurontwerpstudio Linterieurs zocht op basis van de wensen en dromen van de opdrachtgevers onder meer de materialen van de diverse vloeren uit, bepaalde het kleurenpalet van de vloeren, wanden en het maatwerkmeubilair en verzorgde de raambekleding in de aansprekende woning. Tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers, die de creatieve inbreng, de persoonlijke betrokkenheid en de accuratesse van Karine roemen.

Waar er wordt geluisterd naar de wensen
Nog steeds verliefd op het meubilair en de woonaccessoires die hun vorige woning sierden, togen de opdrachtgevers met volle verhuiswagens naar hun nieuwe woning. Alleen de royale hoekbank – waarvoor Karine de kleur uitzocht – in de sfeervolle living werd nieuw gekocht. De designer bracht extra kleur in de ruimte door fluwelen kussens op de bank te plaatsen. De kleurrijke stof legt een link naar de klaprozen op het fraaie schilderij dat de ruimte siert.

Bij het kiezen van materialen en kleuren voor de diverse vloeren in de ruime woning, luisterde Karine goed naar de wensen van de opdrachtgevers. In de hal, keuken en woonkamer vormen keramische tegels met een natuursteenuitstraling een sfeerverhogende basis van de ruimtes. Dat geldt tevens voor de keramische tegels met de uitstraling van hout in de studeerkamers en de fluweelzachte tapijten op de eerste en tweede etage van de woning. Linterieurs droeg zorg voor de levering van de materialen en selecteerde de vakmensen die de vloeren tot in perfectie plaatsten. “In de woon- en studeerkamers kozen we voor gevoerde linnen gordijnen met een grove open structuur”, wijst Karine naar de sfeervolle gordijnen met een landelijke uitstraling. “Ook bijzonder zijn de vouwgordijnen van geweven bamboe in de keuken. Deze eyecatchers filteren op subtiele wijze het binnenvallende zonlicht. In de hal op de eerste verdieping en in de slaapkamers pasten we (vouw)gordijnen met de uitstraling van zijde toe, terwijl de houten jaloezieën in de bar, gym en badkamers voor een warme en natuurlijke touch zorgen.”

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Linterieurs B.V.
Deventerweg 20 A, 7383 AB, Voorst
Tel: 06-30405940
karine@linterieurs.nl
www.linterieurs.nl

Michel Oprey & Beisterveld
Havenweg 18, Echt
De Limiet 21A, Vianen
info@mo-b.nl
www.mo-b.nl

Eve Architecten
Ernst Machstraat 2
7442 DL, Nijverdal
Tel: 0548-656950
info@eve-bv.nl
www.eve-bv.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief