Home » LUX Grand Gaube Resort & Villas MAURITIUS

LUX Grand Gaube Resort & Villas MAURITIUS

Door Excellent admin

Weer paradijselijk genieten

Vanaf 1 oktober kun je weer terecht in het paradijselijke Mauritus (mits je volledig bent gevaccineeerd of jonger bent dan 12 jaar)

Uitzicht op de Indische Oceaan

LUX* Grand Gaube ligt aan een strand in het noorden van Mauritius en is een luxe resort met een zwembad met uitzicht op de Indische Oceaan. Het biedt elegante accommodatie en er worden gratis tripjes aangeboden in een boot met een glazen bodem.

Ligging aan zandstranden

LUX Grand Gaube is een volledig gerestylde eclectisch retro-chic strandresort en ligt temidden van weelderige tropische tuinen aan twee zandstranden. De all inclusive optie maken dit resort bijzonder geschikt voor zowel families als koppels.

Diverse restaurants

Het resort biedt diverse eetgelegenheden. INTI is een Peruaans restaurant met een terras in de openlucht en een Pisco-bar. Beach Rouge is een mediterraan restaurant en een lounge op het strand.

Kamers of villa’s

De ruime kamers van het LUX* Grand Gaube beschikken over airconditioning en gemeubileerde balkons met een panoramisch uitzicht. Sommige villa’s zijn uitgerust met een kitchenette en een privézwembad.

Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of 06-29000544.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief