Luxe behang-collectie vol drama

Trend in een glamour jasje

De trend “moody floral” is het glamoureuze oudere zusje van de klassieke bloemenprint, die meer als een evergreen door het leven gaat. Het is een trend die interieur en catwalk al enige tijd domineert.

Geheel passend bij deze trend introduceert Graham & Brown de serie Glasshouse.

Deze serie heeft de typische bloempatronen uit deze ‘’moody floral’’ trend maar de ontwerpafdeling van Graham & Brown heeft nog wat extra natuurlijke elementen toegevoegd. Het behang is verkrijgbaar in de onderstaande vijf varianten.

Toegepast op vier wanden ontstaat een overweldigend effect. Dit effect wordt versterkt bij het gebruik van donkere kleuren, deze brengen extra drama in het interieur. Of de bloempatronen nu groot of klein zijn in combinatie met donkere achtergronden zoals zwart, donkerblauw en donkergroen: het resultaat zal altijd een opulent interieur opleveren.

1 | Glasshouse Midnight

Glasshouse Midnight heeft een sfeervolle donkerblauwe achtergrond. Een charmante combinatie van unieke vogels, grote bladeren en een grootschalige print om een weelderige uitstraling aan uw interieur toe te voegen. Dit behang is een echte aandachtstrekker.

2 | Glasshouse Green

Een duidelijke kleurentrend die stijl uitstraalt. Zie exotisch groen over uw muren groeien op deze extra grote schaalafdruk, vergezeld van enkele kleine eigenzinnige vogels. Deze perfecte mix van groene en gele tinten is genoeg voor een ‘wilde’ inrichting.

3 | Glasshouse Mustard

Fris en levendig, deze grote print is perfect voor het opvrolijken van die lege muren. Maak een statement met een bijzondere achtergrond in mosterdgeel in combinatie met exotische vogels. De grijs getinte bladeren maken deze print extra speciaal.

4 | Glasshouse Soft Grey

Deze print is de perfecte manier om flink uit te pakken en toch neutraal te blijven. Met behulp van een trendy kleurencombinatie van salie en lila, vergezeld van een lichtgrijze achtergrond, geeft dit behang precies de juiste hoeveelheid detail om de nieuwsgierigheid te bevredigen.

5 | Glasshouse Flora

Het Glasshouse Flora behang is fris en levendig en is dé belichaming van elegantie. Deze mix van blauw, groen en geel tegen de donkere achtergrond is de ultieme kleurenboost die we allemaal nodig hebben. Ontsnap naar een nachttuin en zie de bloemen groeien met deze extra grote herhaalprint.

Met dank aan | Glasshouse collectie, verkrijgbaar bij Graham & Brown