Home » Luxe buitenhaarden-collectie

Luxe buitenhaarden-collectie

Door admin

Compact en verplaatsbaar

De verrassende Bubble verovert het terras …

De nieuwe Bubble vuurkorf is ontworpen als een houtgestookte buitenhaard. Genieten op zwoele zomeravonden in de tuin of het terras, in de stad of op het platteland. Een compacte en chique warmtebron met fonkelende vlammen, ontworpen om te genieten van de outdoor beleving.

De Bubble heeft een compacte afmeting van 700 mm diameter. Uitgerust met twee zwenkwielen (aan de onderzijde) kan deze vuurkorf eenvoudig op elke vlakke ondergrond geplaatst worden.

De uitneembare binnenbak zorgt voor weinig onderhoud, terwijl de anticorrosie coating de milieu-effecten weet te weerstaan en de design afwerking beschermt.

De Bubble maakt deel uit van het barbecue assortiment, zoals de populaire Sigmafocus en Diagofocus.

Focus outdoor collectie

Rond een vuur verzamelen is het hoogtepunt van een gezellige zomeravond. Maar het Focus design geeft deze ervaring een extra dimensie met stijl, waardoor de momenten van het leven in de tuin of op de terras onvergetelijk worden.

Het outdoor assortiment van Focus, dat bestaat uit zeven modellen – Gyrofocus, Bathyscafocus, Domofocus, Emifocus, Ergofocus (foto hieronder), Miofocus en Paxfocus – is beschikbaar in twee versies: roest of zwarte afwerking met speciale anti-corrosie buitenbehandeling.

Specialistische buitenbehandeling en -afwerking

Bij de roest versie wordt de haard in de fabriek met zuur behandeld om het proces op gang te brengen, waardoor het metaal op een natuurlijke wijze kan verouderen.

Terwijl bij levering de stalen haard oranje is, zal bij installatie buiten de roestkleur donkerder worden en in de loop van de tijd evolueren. De unieke eigenschappen die lijken op oud leder of gepatineerd brons. Volgens Focus is het dan het meest authentiek.

Ergofocus, bij de matzwarte versie krijgt de verf een specifieke anti-corrosiebehandeling. De Focus garantie geldt indien alle buitenmodellen overdekt en op minimaal 10 km van de kust geplaatst zijn.

Over Focus Fireplaces

Al meer dan 50 jaar maken de creaties van Dominique Imbert voor Focus design geschiedenis. Het was in 1967 dat hij zijn eerste haard, het model Antéfocus, ontwierp voor persoonlijk gebruik midden in zijn atelier, gelegen aan de voet van de Cevennen. Maar de creatie die echt tot de verbeelding sprak was de iconische Gyrofocus, gecreëerd in 1968.

Sindsdien zijn de Focus designs te vinden in exclusieve woningen, hotels en de meest prestigieuze designmusea ter wereld. Veel haarden zijn internationaal bekroond met prijzen voor zowel design als technologie.

Made in France

Het succes van Focus is te danken aan het vermogen om te innoveren, zowel technisch als op het gebied van design. Nauwe banden worden onderhouden met architecten en er wordt waarde gehecht aan de menselijke en maatschappelijke waarden in de samenleving.

Vanuit het hoofdkantoor in Viols-le-Fort opereren 30 creatieve, commerciële en administratieve medewerkers. De fabriek is gevestigd in Cavaillon (70 werknemers). Het merk Focus is zowel authentiek als creatief trouw aan zijn oprichter, Dominique Imbert.

Meer weten over Focus FirePlaces? Klik hier

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief