Home » Luxe, comfort en Japanse sferen in exclusief penthouse

Luxe, comfort en Japanse sferen in exclusief penthouse

Guy de Vos Design

Door Veerle van Heertum

Wow-effect op grote hoogte

Het zijn de heldere belijningen, het tot in de details kloppende ontwerp, de natuurlijke materialen en producten van hoogwaardige kwaliteit en de gecreëerde contrasten, waaraan we in dit droominterieur de creatieve hand van designer Guy de Vos herkennen. De bewoners genieten in een sfeervolle setting vanuit iedere leefruimte volop van het weidse uitzicht op een grote Brabantse stad. En van het uitzicht op het ruime dakterras, dat in het verlengde van het slaapvertrek is voorzien van een jacuzzi en net als het interieur in Japanse sferen is gedompeld.

In een volledig door glas omgeven ‘doosje’ van meer dan 200 m² boven op een nieuw appartementencomplex ontwierp designer Guy de Vos een luxe penthouse, dat klopt tot in het kleinste detail. De indeling van de woning is volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgevers en zorgt voor een optimale connectie met de omgeving. In het luxeverblijf ontwierp Guy de Vos onder meer een oogstrelende maatwerkkeuken, een exclusief en zeer ruim privédomein – waarin slapen, baden en zorgeloos genieten middels een uitnodigende sauna naadloos in elkaar overgaan – een rijk ingerichte living en een thuisgym, die tevens kan fungeren als gastenkamer. In de spiegelwand is namelijk een bed verwerkt. Ook ontwierp Guy voor eventuele gasten een badkamer en toilet.

Marmeren ligbad als eyecatcher

Voor de Japanse sferen die de bewoners wensten, paste Guy veel stijlvol en warm bamboehout toe. Het verlaagde barretje in de unieke keuken vormt een knipoog naar een Japans sushirestaurant. Het bamboehout contrasteert zowel in de keuken als in de badruimte op fraaie wijze met het oogstrelende natuursteen en vormt er een chic geheel mee. De absolute eyecatcher in het privédomein is het ronde ligbad van marmer.

Het perfecte plaatje

Ook in de living is een wow-effect gerealiseerd. De luxe bank biedt plaats aan een groot gezelschap en combineert prachtig met het speciaal voor deze woning door Guy ontworpen vloerkleed – een maatwerkaccessoire dat we tevens in het slaapvertrek ontwaren – en de royale houten wand, die in de avonduren op kunstige wijze wordt aangelicht. En ook in deze ruimte maakt het zicht op de stad het perfecte plaatje compleet.

Fotografie: Peter Baas

Fotografie: Peter Baas

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

Guy de Vos | Culimaat High End Kitchens | Indivipro Netherlands B.V. 

VSB Wellness BV | VloerenBaas B.V. | Gaggenau

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief