Home » Luxe designcollectie verrijkt uw interieur

Luxe designcollectie verrijkt uw interieur

Door admin

Samenspel van kwaliteitsmaterialen

Stijlvol, tijdloos en uniek. De luxe interieurcollectie van DAMI Luxury Interior verrijkt en verwarmt interieurs in Nederland en ver daarbuiten. Creativiteit, detail, kleur en de keuze uit diverse materialen spelen allemaal een vitale rol bij het samenstellen van de collectie.

Designer Daniëlle de Ruijter kiest uitsluitend voor materialen voor van de hoogste kwaliteit in combinatie met eigentijds en elegante vormen. Doordat de collectie van DAMI Luxury Interior niet alleen in Nederland wordt ontworpen maar ook wordt gefabriceerd, vormen de creaties fraaie toonbeelden van Dutch Design.

Maatwerk-items

De corebusiness van DAMI Luxury Interior is het creëren van luxe interieurcollecties voor designers en retailers in het hoge segment. Op kleinere schaal ontwerpt de creatieve ontwerpstudio tevens interieurs. Ook is het mogelijk om maatwerkitems door Daniëlle de Ruijter te laten ontwerpen. “Wij werken nauw samen met onze vaste leveranciers en de opdrachtgever bij het creëren van een uniek en passend item, dat de persoonlijke smaak en levensstijl van de klant weergeeft.”

Speciaal voor EXCELLENT Magazine belicht Daniëlle de Ruijter vier items uit de rijke collectie van DAMI Luxury Interior.

Emerald

Het blad van de Emerald kan worden uitgevoerd in marmer en python. Het frame is verkrijgbaar in een bronzen metaallak of een matzwarte poedercoating. En aangezien detail en uniciteit hierbij centraal staan, is de Emerald verkrijgbaar in verschillende combinaties van materialen en kleuren. Mix en match naar hartenlust, totdat het perfect past in je interieur en tegelijkertijd de algehele indruk naar een hoger niveau tilt.

Pearl

De Pearl salontafel heeft een uitgesproken en bestendig design. De perfecte combinatie van elegante vormen en luxe materialen maken het echt uniek. De Pearl is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en combinaties van hoogwaardige materialen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor hoogglans, softtouch of walnoot lamellen met een marmerenblad naar keuze gecombineerd met een Arrabescato- marmeren blad. Welke combinatie je ook kiest, de Pearl salontafel blijft er een uit duizenden.

Ruby en Sapphire

De Ruby maakt deel uit van de Dami-tafelcollectie en is een bijzettafel waarvan de fijne steensoort en het moderne design naadloos op elkaar aansluiten. Het zorgt voor een uitzonderlijk samenspel van wulpse rondingen en strakke, rechte lijnen. De materialen die in de Ruby worden gebruikt ”“ zoals een Arrabescatomarmeren blad met een Stone Soft Touch-basis ”“ versterken elkaar perfect.

Deze bijzettafel past dan ook in elk luxueus interieurdesign. De Sapphire laat niets aan de verbeelding over. De combinatie van strakke looks en hoogwaardige materialen maken het de ideale accessoire om aan uw wensen te voldoen. Verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en combinaties van hoogwaardige materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Bronze Soft Touch in combinatie met Cafe Amaro Marble? Of misschien Black Soft Touch met een Forest Green marmeren blad?

Met dank aan DAMI Luxury Interior

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief