Home » Luxe designcollectie aan tafels

Luxe designcollectie aan tafels

Door admin

DAMI Luxury Interior

De corebusiness van DAMI Luxury Interior is het creëren van luxe (maatwerk)tafels. De karaktervolle ontwerpen uit de DAMI collectie laten dit zonder twijfel zien. Ieder design is meer dan een visueel statement; ze zijn stijlvol, tijdloos en uniek. Simpelweg elegantie en luxe op zijn best.

Ultiem design

“The details are not the details, they make the design.”

Bij het samenstellen van de collectie spelen creativiteit, details, kleur en materiaalkeuzes een grote rol. Bij DAMI Luxury Interior kiezen we alleen voor materialen van de hoogste kwaliteit in combinatie met eigentijdse en elegante vormen. De ontwerpen worden tot in detail doordacht en uitgewerkt. Al deze keuzes worden met veel aandacht en zorgvuldigheid gemaakt om kwaliteit en originaliteit te waarborgen.

De ontwerpen uit de DAMI collectie hebben maatwerk-mogelijkheden. Van de mooiste marmeren bladen tot het spuitwerk van de onderstellen; er is veel mogelijk op aanvraag. We denken hierin graag met de klant mee.

Persoonlijke advies

“Style is a way to say who you are, without having to speak.”

Naast onze corebusiness geven we ook persoonlijk interieuradvies. Samen met de opdrachtgever bespreken we de wensen en creëren wij een uniek en passend ontwerp dat de smaak en levensstijl weerspiegelt.

Dit is naast luxe en elegantie onze passie en ons uitgangspunt waarin we streven naar persoonlijkheid in zowel onze manier van werken als in het uiteindelijke ontwerp.

Meer weten over de professional DAMI Luxury Interior?

Klik hier!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief