Home » Luxe en comfortabel totaalplaatje

Luxe en comfortabel totaalplaatje

Door admin

Mirthe Janus | Luxury Interior Design

Het creëren van de ultieme woonbeleving, waarin de opdrachtgevers heerlijk tot rust kunnen komen en die volledig beantwoordt aan hun wensen. Dat is waar Mirthe Janus | Luxury Interior Design voor staat. Sinds 2013 legt de eigentijdse interieurontwerpstudio zich met veel enthousiasme toe op het ontwerp. De realisatie en aankleding van high-end interieurs, die een perfecte weerspiegeling vormen van de woondroom van opdrachtgevers.

Modern & chique

De interieurs van Mirthe Janus kenmerken zich door een modern-chique uitstraling waarin rust, eenheid en een strak lijnenspel de rode draad vormen, maar waarin ook een bijzondere twist terug te zien is met verrassende details. Het eindresultaat is telkens een oogstrelend geheel met een unieke sfeer. Door de totaalaanpak van de studio genieten opdrachtgevers van een volledig ontzorgd traject.

Visie

In de ontwerpvisie van Mirthe Janus symboliseert een high-end interieur een luxe aanvoelende omgeving, die volledig op het leven van de gebruiker is toegespitst. Alle elementen werken hierin samen voor de perfecte woonsfeer. Denk aan op maat ontworpen interieurobjecten, een sterk licht- en vloerenplan en verrassende combinaties op het gebied van materiaal, textuur en kleur.

Haar creativiteit, gedurfde keuzes en sterke inlevingsvermogen resulteren telkens in vernieuwende concepten, waarmee Mirthe een heel eigen stempel drukt op de interieurwereld. Het gebruik van een eigentijdse vormentaal en heldere plattegrond zorgt daarbij voor een rustige basis en tijdloze uitstraling, waardoor het interieur ook in de toekomst bij de opdrachtgevers blijft passen.

Een weerspiegeling van woondromen

Alleen de voorgevel, de verdiepingsvloeren en het dak overleefden de grondige renovatie van de gedateerde, maar bijzonder fraai gelegen woning. Omni Architecten ontwierp het nieuwe exterieur en maakte een grove opzet voor de plattegrond. Interieurontwerpster Mirthe Janus perfectioneerde deze plannen en creëerde een luxe en comfortabel totaalplaatje, dat perfect de dromen van de bewoners weerspiegelt.

Verlengstuk van een levensstijl

“De samenwerking met Mirthe hebben wij als zeer plezierig ervaren. Mirthe is een jonge, ambitieuze vrouw met veel passie voor haar vak. Ze is heel goed in staat om tussen de regels door jouw stijl te begrijpen en deze te vertalen naar een goed advies op maat. Ze is erg betrouwbaar en loyaal en daarnaast een zeer prettige persoonlijkheid om mee samen te werken”, aldus de bewoners.

“Ze begrijpt heel goed wat jouw stijl is, maar weet dan toch net iets anders voor te stellen. Iets wat je zelf nooit uitgekozen zou hebben, maar perfect past in het interieur en het totaalplaatje op een verrassende wijze verrijkt. De woning is volledig naar onze smaak en daarnaast erg praktisch. Het is echt een verlengstuk van ons leven en onze levensstijl. We genieten iedere dag weer enorm van ons huis.”

Sfeervolle maatwerkkeuken

Bij binnenkomst zorgen de ruimtelijkheid van de begane grond en de open plattegrond voor een prettige kennismaking met de woning. Lange zichtlijnen en het veelvuldig toegepaste glas maken dat de bewoners vanuit elke ruimte op de begane grond met elkaar in contact staan. De grote raampartijen aan de achterzijde bieden een riant uitzicht op het achterliggende landschap en zorgen voor een heerlijke lichtinval in de woning.

Geheel naar wens van de opdrachtgevers vormt de sfeervolle maatwerkkeuken het hart van de woning. Het donkere marmeren werkblad, de imposante houten achterwand, de strakke gietvloer en de riante eettafel smelten op prachtige wijze samen tot een moderne, warme en chique leefruimte. De hanglampen boven de tafel, de lichtstraat in het plafond en natuurlijk het uitzicht zorgen voor de sfeer verhogende finishing touch.

Comfortabele leefruimtes

De leefkeuken sluit aan op de woonkamer, die uit twee in elkaar overvloeiende delen bestaat. Aan de voorzijde van de woning realiseerde Mirthe Janus een comfortabel en luxe uitgevoerde ruimte, waar het hele gezin televisie kan kijken. De tv is verwerkt in een op maat gemaakte en met leer beklede kast.

In de woonruimte aan de achterzijde van de woning positioneerde de interieurontwerpster twee royale banken, van waaraf de bewoners niet alleen genieten van het uitzicht, maar ook van de fraaie haardpartij. Ook de inrichting van de eerste verdieping oogt luxe en sfeervol en draagt bij aan de grote wens van de bewoners: volledig kunnen ontspannen in de woning.

Fotografie: Dré Wouters

Dit project is gerealiseerd door Mirthe Janus | Luxury Interior Design

Met dank aan de volgende belanghebbende partijen:

Grillo Natuursteen B.V. | DRT Gietvloeren “s-Hertogenbosch

Bouwbedrijf Totaalbouw Schijndel | Quooker

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief