Home » Luxe en sfeervol droominterieur

Luxe en sfeervol droominterieur

Door Nicole Zaaijer

The Grand Interior transformeerde het gedateerde interieur van een in Oud-Zuid gelegen woning tot luxe en oogstrelend interieur met een licht klassiek karakter. Schitterend maatwerk, rijke materialen en een sfeervol kleurenpalet zorgen voor een beklijvend totaalplaatje in de hoofdstedelijke woning.

Al direct bij binnenkomst maken we kennis met het hoge niveau van het maatwerkinterieur. De in een klassieke Hongaarse punt gelegde houten vloer – in de gehele woning toegepast – geeft in combinatie met de klassieke jaren 30-trap – voorzien van een hexagonleuning en een prachtige loper van sisal – sfeer en allure aan de entree. Het siervolle lijstwerk van Orac Decor – tevens te zien in de living en de eetkamer – versterkt dat rijke karakter. Als stijlvolle scheiding tussen de hal en de living vinden we de absolute eyecatcher van de woning: de indrukwekkende dubbele deur in art-decostijl. Het vele glas zorgt voor een connectie tussen beide ruimtes én laat natuurlijk licht toe in de woning.

Aangrenzend aan de stadstuin situeerde designer Frank Versteeg de indrukwekkende maatwerkkeuken. De creatieve eigenaar van The Grand Interior paste onder meer zwart gebeitst houtfineer, een stijlvol werkblad van Dekton en apparatuur van het exclusieve topmerk Gaggenau toe. De haardpartij zorgt voor extra warmte en sfeer in de leefruimte, die in verbinding staat met de eetkamer en de living aan de straatzijde van de woning.

Rijke materialen, zoals de marmersoort Calacatta Viola (Breccia Vagli), tegelwerk en glasmozaïek van Porcelanosa, bronskleurig glas en keramische tegels van de luxe marmersoort Fior di Bosco geven extra glans aan het toilet en de luxe badkamer op de eerste verdieping. Ook in het privédomein van de opdrachtgevers – gelegen op de bovenste verdieping van de luxe woning – situeerde designer Frank Versteeg een losstaand bad, waardoor een heerlijk hotelgevoel ontstaat.

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

The Grand Interior

Poeldijkstraat 321

1059 VL Amsterdam

Tel: 06-13623458

Maretti Lighting

Bolderweg 7

1332 AX Almere

Tel: 036-5326612

Hotbath

Jan van Galenstraat 25

3115 JG Schiedam

Tel: 070-3994231

Orac Decor

Biekorfstraat 32

B- 8400 Oostende België

Tel: 0032-800222125

Mijndeurvanstaal.nl

Hei-en Boeicopseweg 38

4126 RJ Boeicop

Tel: 030-2374000

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief