Home » Luxe hotelsfeer in je eigen slaap- en badkamer

Luxe hotelsfeer in je eigen slaap- en badkamer

Boudewijn Hosmus

Door Aty Verschuren
BoudewijnHosmus Keukenambacht & Interieurbouw | Anna Pauwlona

Badkamer en slaapkamer zijn één geworden, als in een luxe hotel. “Ik kan hier uren verblijven”, vertelt Janine Feikes uit Middenmeer. Het hoofdingrediënt van de metamorfose: inspiratie uit haar vele reizen. “Én een allround vakman met de gave om wensen te vertalen naar producten.”

Janine had een weelderige sfeer voor ogen. Zonder ingrijpende verbouwing, want technisch gezien voldeed alles nog prima. Ze zocht dus naar slimme oplossingen. Die vond zij bij Boudewijn Hosmus Keukenambacht uit Anna Paulowna. “Boudewijn staat vooral bekend om zijn unieke keukens, maar deze man en zijn team maken álles! Van kasten en meubels tot schouwen en wandbekleding.”

Vleugje Azië in de polder
Het resultaat is onwerkelijk mooi. In de slaapkamer pronken twee eyecatchers. De wandkast is uitgevoerd met rieten panelen: een vleugje Azië in de polder. De kastindeling is volledig naar wens gemaakt. De kaptafel doet Oosters aan, met kurkbehang, marmer en messing sierstrips. Het werkblad komt terug in het badkamermeubel, evenals de warme houtkleuren.

Oog voor efficiëntie
“Er is eenheid gecreëerd met oog voor efficiëntie”, vertelt Janine. “Aan de vloer en de wanden is niks gedaan. De badkuip stond er ook al. Die komt nu veel beter tot zijn recht. Ook de sauna was al aanwezig. Deze heeft Boudewijn, net als de andere meubels, betimmerd met geschaafde latten Afrikaans fraké-hout. Dit is licht van gewicht, krimpvrij en heeft een schitterende uitstraling.”

Steeds weer verrast
Om de eenheid tussen slaap- en badkamer te benadrukken, plaatste Boudewijn een mooie oude balk langs de wand, met nissen om kunst in op te hangen. “Over elke detail is nagedacht, van deurbeslag tot kranen die uit de muur komen. We zijn steeds weer verrast. Alles ademt comfort. Dit is exclusief genieten, gewoon thuis!”

Meer projecten van dit unieke bedrijf zien? Klik op het loepje rechtsboven en zoek op Hosmus!

Ontdek de vele vaardigheden van Boudewijn Hosmus

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief