Home » Luxe kookeiland in Marbella

Luxe kookeiland in Marbella

Door admin

Residentie Marbella

De onbetwiste blikvanger is het bijzondere kookeiland, gemaakt van het luxueuze en duurzame materiaal Hi-Macs. De driehoeksvorm maakt dat het een perfecte verbinding vormt tussen de kastenwand en de glazen gevel. Doordat het blad aan de lange zijde uitsteekt, ontstaat er een uniek zitgedeelte.

De kastenwand van de keuken is volledig geïntegreerd in de achterwand, die ook de doorgang naar de masterbedroom en het toilet vormt. De keukenwand loopt door om de hoek, waar de “verborgen” kelderdeur zit. Deze is volledig weggewerkt in de wand; geen scharnier te zien.

De fraaie ledverlichting aan de onder en bovenzijde van deze wand geeft de keuken een ruimtelijk effect. Bij het toilet is deze ledverlichting bovendien verrassen praktisch. Is het toilet bezet? Dan kleuren de leds onder de toiletdeur rood.

High-end keukenspecialist

Sinds 1985 creëert Culimaat high end keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Het team van ambitieuze Kitchen Artists wordt gedreven door de liefde voor luxe keukens, een grenzeloze creativiteit en het streven naar absolute perfectie. Zij dagen zichzelf graag uit en denken altijd een stap verder. Het bestaansrecht ontlenen zij aan het feit dat zij anders willen zijn dan de omgeving.

Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant.

Het zijn feitelijk kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen. Ze benaderen de keuken vanuit de visie dat het meer is dan alleen een ruimte om te koken.

Het is het hart van de woning waarin alles samenkomt en nieuwe dingen ontstaan: gesprekken, contacten, ideeën. En juist omdat het zo”n belangrijke functie vervult vinden zij dat alles moet kloppen: van het design, het gebruiksgemak, tot aan de routing en de apparatuur.

In de showroom in Berlicum kunnen klanten zich volledig laten onderdompelen in de wereld van high end keukens en een idee krijgen van de eindeloze mogelijkheden om op deze wijze bijzondere concepten te realiseren.

Fotografie: René van Dongen 

Met dank aan onze professional Culimaat voor de realisatie van bovenstaande high-end keuken.

Gerealiseerd mede-dankzij Liong Lie, 123 DV Architects

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief