Home » Luxe leefkeuken in sfeervol appartement

Luxe leefkeuken in sfeervol appartement

Door admin

Kloppend hart

In het sfeervolle centrum van een Nederlandse stad wenste het echtpaar een sfeervol comfortabel en van alle gemakken voorzien interieur.

Een prachtige plek om heerlijk samen te leven, tot rust te komen, vrienden te ontvangen én – als de schuifpui naar het balkon is geopend ”“ te genieten van het geroezemoes op straat. Het kloppende hart in het prachtige totaalplaatje is de maatwerkkeuken van Culimaat High End Kitchens. 

Oog voor detail

De luxe keuken klopt tot in het kleinste detail en is volledig naar de wensen van de opdrachtgevers gerealiseerd.

De hoge kastenwand van fineer is uitgevoerd in de vaste Culimaat-kleur Soens ”“ een beits die vervolgens blank wordt afgelakt ”“ en het eiland en het kookgedeelte zijn met bijzonder spuitwerk verrijkt. Het door de opdrachtgevers in Italië uitgezochte marmer is door Culimaat voorzien van een Acid Shield, een beschermlaag die ervoor zorgt dat het marmer niet wordt aangetast door zuren.  

Maatwerk in combinatie met kwaliteit

De fraaie deurgrepen zijn van Formani. De grote tafel in de maatwerkkeuken maakt de ruimte de ideale plek voor lange genietavonden met familie en vrienden.

Geheel in de lijn van de prachtige keuken is ook de rest van het interieur van grote schoonheid en hoge kwaliteit. Rijke stoffen, natuurlijke materialen en sfeervolle accessoires smelten prachtig samen tot een indrukwekkend geheel, waarin de toegepaste kunst en de verlichting voor extra beleving en sfeer zorgen. 

Fotografie: Alexandere Verrier

Bekijk wat Culimaat High End Kitchens kan betekenen voor u.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief