Ongekende wooninspiratie

Ultieme wooninspiratie

Vindt u het in Gorichem gelegen Van der Donk interieur. Op een vloeroppervlakte van 10.000 m² tonen enkele specialisten uit de high-end woonwereld een veelzijdig, stijlvol en luxe assortiment.

Van luxe keukens tot woonaccessoires en van buitenmeubilair tot oogstrelende meubels. Grootste speler in de fraaie inspiratieruimte is Van der Donk zelf. Het in 1868 gestarte familiebedrijf is al vele jaren een grote en bepalende speler in de high-end woonwereld en voert tal van topmerken uit binnen- en buitenland.

Inspiratieshowroom

In de zeer ruime inspiratieshowroom zien we oogstrelende interieuropstellingen en meubelstukken van Italiaanse topmerken als Moroso, Flexform, B&B Italia, Cassina, Baxter, Living Divani en Porro.

Ook de collecties van Nederlandse fabrikanten van designmeubelen, zoals Design on Stock, Gelderland, Leolux, Montis en Pilat&Pilat en de Europese topmerken KFF, Rolf Benz en Vitra dragen bij aan het hoogwaardige niveau van Van der Donk interieur.

Zeer bijzonder is het gedeelte van de showroom, waarop het gerenommeerde en hoogwaardige merk Minotti wordt getoond. Van der Donk interieur mag het topmerk sinds 2000 verkopen en geldt sinds 2014 als een Minotti Concept Store.

Realiseren van droominterieurs

Naast de verkoop van luxe meubelen blinkt Van der Donk interieur eveneens uit in het op maat creëren van complete droominterieurs. De ervaren en creatieve interieurarchitecten en designers die bij het bedrijf werkzaam zijn, brengen aan de hand van een persoonlijk gesprek uw woonwensen in kaart en vertalen die naar een interieurontwerp dat uw verwachtingen overtreft.

Sprankelend of juist ingetogen, maar altijd stijlvol en met een verrassende twist. U ontvangt een plattegrond-schets en 3D-tekeningen in kleur, zodat het idee voor u gaat leven. Vervolgens wordt het advies in de inspiratieruimte toegelicht en tonen de vakmensen u de geselecteerde meubelen en materialen.

Kers op de taart is dat wanneer uw droominterieur in uw woning is geplaatst, de creatieve medewerkers van Van der Donk interieur het totaalplaatje nog compleet stylen.

Woonspecialisten onder één dak

Zoals gezegd is het grootste gedeelte van de showroom in gebruik door Van der Donk interieur zelf, maar bijzonder fraai zijn ook ruimtes waarin bedrijven als Van Hollandse Bodem – specialist in gietvloeren en luxe wandafwerking – en NextOutdoor – alles voor het luxe buitenleven – hun kwaliteiten en fraaie collecties tonen.

En niet te vergeten de fraaie showroom van Bang & Olufsen Rivierenland én de Arclinea Concept Store. In de sfeervolle showroom toont de luxe keukenspecialist waartoe het merk in staat is. Gemene deler van alle partijen die onderdak vinden in de in Gorinchem gelegen inspiratieruimte is het hoge niveau waarop ze acteren.

Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Dat maakt Van der Donk interieur de ideale plek voor ultieme wooninspiratie.

Ontdek uw droominterieur in de showroom …