Home » Luxe stalen deuren met leer

Luxe stalen deuren met leer

Door admin

Eindeloze interieur-mogelijkheden

Wanneer u de showroom van Alphenberg Leather bezoekt, zal u direct onder de indruk zijn van de luxe en de mogelijkheden die leer allemaal te bieden heeft. Het heeft werkelijk geen grenzen!

Van vloer tot de haard, het kan allemaal. Als de kers op de taart plaatste De Rooy Metaaldesign in verschillende ruimtes stalen deuren met dit exclusieve leer.

Diverse lederen-mogelijkheden

Leer beperkt zich niet tot bruine kleuren. Sterker nog, er is heel veel mogelijk.

Zo plaatste De Rooy Metaaldesign stalen taatsdeuren die zijn bekleed met prachtig rood leer. Deze deuren hebben een Gropius vlakverdeling. Bij deze vlakverdeling is het middelste vlak van de stalen deur voorzien van dit speciale leer.

Imposante entree

Bij de entree heeft De Rooy Metaaldesign aan beide kanten vaste stalen panelen geplaatst. Ook is hier het onderste deel met leer bedekt. Verder heeft De Rooy Metaaldesign hier ook dubbele stalen deuren geplaatst.

Details maken het product uniek

Naast eerdergenoemde bijzondere deuren heeft De Rooy Metaaldesign ook nog een prachtige combinatie van dubbele stalen deuren met leer geplaatst. Bijzonder aan deze deuren zijn de lange handgrepen.

Elk detail aan de deur is uniek. Zo ook het glas. De ribbelige textuur voorkomt dat u door het glas heen kunt kijken. Ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer. Wilt u ook uw eigen stalen deuren samenstellen? Maak gebruik van de offertetool.

Meer weten over metaalspecialist De Rooy Metaaldesign? Klik hier!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief