Home » Ondergedompeld in luxe

Ondergedompeld in luxe

Door admin

Totaaloplossingen

Het brede hoogwaardige assortiment van Relax Outdoor zorgt voor eindeloze mogelijkheden in de realisatie van Wellness- en Outdoor projecten.

Relax Outdoor is de perfecte partner door de elkaar versterkende producten die zorgen voor prachtige luxe totaaloplossingen in en rond de tuin.

Plezier hebben aan een Zwembad met Poolhouse, Ontspannen in een Caldera Spa onder een lamellen overkapping met lounge meubilair of Fanatiek sporten in een Endless Pools en daarna heerlijk de spieren herstellen in een op maat gemaakte sauna. Relax Outdoor haar producten zorgen altijd voor de perfecte balans.

Spabad overkapping Relax Outdoor

Trendgericht

Tuinen en huizen veranderen continu en zijn zeer trend gebonden. Door het brede assortiment kan Relax Outdoor continu op de trends inspelen en ten alle tijden de juiste ontwerpen aan de klant bieden.

Kleuren, Materialen en gevoelens bij  alle projecten staan centraal bij Relax Outdoor. Alles moet tot in de puntjes kloppen. Hierdoor creëren zij de luxe totaaloplossingen in de tuin waar iedereen van gelukkig van wordt. Voor een nieuw project zorgen zij met het team ervoor dat alle wensen van de klant worden vertaald naar de perfecte realisatie.

Endless Pools Zwemspa Relax Outdoor

Dromen Realiseren

Het team van Relax Outdoor spreekt in het realiseren van Wellness- en Outdoor dromen.  “Met één partij alles kunnen realiseren, is een enorm sterk gegeven wat wij kunnen bieden aan de klant

Relax Outdoor heeft alles in eigen beheer en werkt met de hoogst aangeschreven exclusieve merken om zo de perfecte kwaliteit te kunnen garanderen.

Meedenken in het ontwerp en vakkundige realisatie is een service door de bouwtechnische achtergrond van Relax Outdoor. Zo verzorgen zij niet alleen de producten maar ook de constructie en aankleding om het totaalbeeld te kunnen realiseren. “In deze onzekere tijd is het belangrijk iets unieks te kunnen bieden. Wij kunnen snel schakelen doordat wij alles zelf doen dit komt onze levertijd en service enorm ten gunste“.

Poolhouse Relax Outdoor

Meer weten over Relax Outdoor?

Klik hier voor meer informatie!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief