Home » Luxe twee onder één kap woning

Luxe twee onder één kap woning

Door admin

Maatwerk

“Out of the box”, stoer, leefbaar en warm. Dat waren de kernwoorden waar Studio MBC mee aan de slag mocht voor een interieur- en lichtontwerp.  

Met de “out of de box” gedachte is gekozen voor een marmerlook wand in de woonkamer en een grote stalen pui tussen de hal en de woonkamer. De maatwerk-meubelen zijn door Studio MBC ontworpen. Dankzij het notenhout en staal geven de meubelen een warme en stoere uitstraling. 

Boven het lange wandmeubel is een mooie eyecatcher aangebracht die gelijk zichtbaar is bij binnenkomst. Het notenhout en staal in de door Studio MBC ontworpen maatwerk meubelen geeft de warmte en stoere uitstraling. 

Unieke visie op wonen

Studio MBC wordt gerund door Miriam Borsboom Capelle. Haar visie op wonen en werken, het persoonlijk contact met de klant en haar ervaring in het uitvoeren van totaalconcepten ziet u terug in haar werk.

Miriam richt zich met Studio MBC op exclusieve woon- en werkruimtes waarbij maatwerk, verlichting en hoge kwaliteit van oplevering voorop staan. Miriam weet ruimtes, particulier of zakelijk, te doorzien en wordt daarom al graag in vroeg stadium betrokken bij nieuwbouw of renovatie plannen. Studio MBC werkt al sinds 2012 aan het ontwerpen van interieurs en op maat gemaakte lichtplannen. Er is ruime ervaring in zowel particuliere ontwerpen als zakelijke oplossingen.

Lees hier meer over Studio MBC ”¦ 

Het door Studio MBC ontworpen maatwerk is uitgevoerd door Heite Interieurbouw.  

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief