Home » Luxe, warm en oogstrelend privédomein

Luxe, warm en oogstrelend privédomein

Britt van Namen Interieurarchitect

Door Nicole Zaaijer

De gedreven en creatieve interieurarchitect Britt Van Namen verrijkte de woning van haar opdrachtgevers met een uiterst fraai en uniek privédomein, dat volledig aansluit bij hun wensen en leefwijze. Natuurlijke materialen, de lichtinval via de gecreëerde dakkapel en de perfecte detaillering en afwerking geven de royale ruimte de look-and-feel van een luxe hotelsuite. Een rustgevende, aansprekende en comfortabele ruimte, waarover de opdrachtgevers meer dan te spreken zijn. 

Britt van Namen
Britt van Namen

Britt koos voor natuurlijke materialen zoals natuursteen, staal, microtopping en messing en zorgde met het toegepaste kleurenpalet dat het privédomein rust en eenheid uitstraalt. De zachte tinten kalkverf zijn in harmonie met het gekozen eikenfineer en worden geaccentueerd door het sprekende natuursteen. De aardse tinten worden aangevuld met brons kraanwerk en een bronstechniek op het meubelwerk. De microtopping in de badkamer vloeit vanuit de vloeren verder door op de wanden en het meubelwerk. Ook hier breekt natuursteen het geheel en zorgt het  voor een sterke uitstraling. In de slaapkamer en de dressing is tapijt toegepast om de zachtheid van het geheel te benadrukken en een comfortabel gevoel te garanderen. 

Britt van Namen
Britt van Namen

Eenheid tussen licht, vorm en ruimte  

Het luxe domein bestaat uit een slaapkamer, een dressing en – de absolute eyecatcher in het toch al zo aansprekende geheel – een luxe badkamer, waarin een ruim bemeten douche en het uitnodigende bad – gescheiden door een stalen deur – de hoofdrol spelen. Elk detail op de gemetamorfoseerde etage klopt en zorgt voor een ultiem comfort en een heerlijke beleving. Een verwezenlijking van de dromen van de opdrachtgevers. Waaraan de creatieve hand van Britt te ontdekken is? “Onze ontwerpen zijn strak en tijdloos, zijn functioneel en stralen eenvoud uit. De rode draad in onze ontwerpen is de eenheid tussen licht, vorm en ruimte. De juiste materialen en uitgewerkte details maken onze ontwerpen helemaal af.” 

Fotografie: Thomas De Bruyne – cafeine.be 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief