Hoogwaardig en stijlvol

Het zeer veelzijdig en hoogwaardig opererende VSB Wellness is specialist in het realiseren van wellness- en interieur-projecten op maat.

Van ontwerp tot realisatie. Voor zowel de residentiële als de commerciële markt. Zo verrijkte het bedrijf onder meer fitnesscentra, cruiseschepen en hotels.

Op basis van de aanwezige ervaring, creativiteit en kwaliteit creëert familiebedrijf VSB Wellness interieurs om van te dromen en wellness-creaties die uw leven verrijken en kloppen tot in het kleinste detail.

Luisteren, vertalen, realiseren

Als opdrachtgevers kiezen voor VSB Wellness, kiezen ze voor kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Voor specialisten die verder gaan dan anderen. Voor createurs en ambachtsmensen die verwachtingen overtreffen.

In de sfeervol ingerichte showroom geeft VSB Wellness een inkijkje in de mogelijkheden die het in de Brabantse gemeente Hilvarenbeek gelegen bedrijf te bieden heeft. Maar meer nog dan te dienen als luxe inspiratieruimte, is de showroom de plek om te luisteren naar de wensen van de bezoekers.

Door deze informatie te combineren met de aanwezige expertise en creativiteit, worden de dromen vertaald naar (computer)tekeningen, waarna de technisch vaardige ambachtsmensen in de eigen werkplaats perfectie realiseren.

Het uiteindelijke resultaat? Droomcreaties die prachtig zijn om naar te kijken en uitnodigend om in te verblijven. Volmaakte schoonheid. Wat een weelde.

Met dank aan VSB Wellness

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief