Home » Luxe wonen in de stad

Luxe wonen in de stad

Door admin

Omtovering bedrijventoren

Van der Vorm Vastgoed transformeerde een voormalige bedrijventoren in Delft tot een woontoren, genaamd Delft Hoog. De ruimte biedt aan in totaal 208 hoogwaardig afgewerkte studio”s, appartementen en penthouses voor de verhuur.

Ideaal voor starters, tweeverdieners, expats en gepensioneerden. Die zorgeloos willen genieten van een unieke mix van comfort en een onvergetelijk uitzicht op het prachtige centrum van Delft.  

Interieurplan penthouse

Van der Vorm Vastgoed Groep schakelde het Amsterdamse designbureau The Grand Interior in om de inrichting van een turn-key opgeleverd penthouse in te richten.

“Eigenaar en designer Frank Versteeg is een meester in het vormgeven van een high-end woonomgeving. Dat bewijst hij met het stijlvolle en luxe interieur van het penthouse”, aldus Lars van Nieuwkoop van Van der Vorm Vastgoedgroep.

Aan de stadszijde situeerde designer Frank Versteeg de eetruimte, de keuken, de living en de werkkamer. De eyecatcher van het luxe penthouse is de op maat gemaakte roomdivider tussen de keuken en de living, die dienstdoet als achterwand van de keuken en aan de kant van de living is voorzien van een stijlvolle haardpartij en een televisie. De stalen scheidingswand verhoogt de sfeer en biedt zicht op de achtergelegen werkruimte.

Ruimtelijke indeling

De rijke materialen, de ruimtelijke indeling en de grote raampartijen geven het penthouse een licht karakter. Het meubilair is elegant en comfortabel en wordt in de avonduren stijlvol aangelicht door onder meer de zwarte opbouwspots van Maretti. De laagpolige karpetten komen uit de eigen collectie van het veelzijdig opererende The Grand Interior.

Frank omschrijft het luxe interieur zelf als modern-klassiek met een vleugje Italiaanse charme. “En het sluit perfect aan bij onze verwachtingen. Als bewoner van Delft Hoog geniet je niet alleen dagelijks van het hoogwaardige comfort van de woning en het weidse uitzicht, maar ook van de moderne faciliteiten en de sophisticated details.”

Fotografie: Jurrit van der Waal

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief