Home » Luxe wonen in hartje Groningen

Luxe wonen in hartje Groningen

DUIN INTERIOR

Door marketing

Luxe en rijke materialen, exclusief maatwerk én een uitzicht op zowel de Groningse Oosterstraat als de Grote Markt maken van het door DUIN INTERIOR ontworpen droominterieur een fabelachtig geheel. De plattegrond die de ontwikkelaar van het nieuwbouwappartement presenteerde, werd door Miquel Duin op de schop gegooid en afgestemd op de leefwijze en wensen van zijn opdrachtgever.  

De interieurdesigner creëerde fraaie zichtlijnen, voorzag de woning van een open karakter én zorgde dat de bewoners optimaal kunnen genieten van het heerlijke uitzicht op de levendige binnenstad. Dat unieke panorama over Groningen ontwaren we al als we de voordeur van het luxe verblijf openen. Een door Miquel gecreëerde zichtlijn loopt via de gang door de marmeren nis richting de raampartij die uitzicht biedt over de Oosterstraat. Tevens ontwierp hij een lange onafgebroken gang waaraan alle leefruimtes grenzen, waardoor verbinding in de woning ontstaat.  

Maatwerk verdient een podium 

In het hart van het appartement vormt het luxe privédomein van de bewoners een ware eyecatcher. Aan één zijde van de genoemde lange gang situeerde Miquel de luxe slaapkamer en maatwerkdressing en aan de andere zijde zorgt de oogstrelende badruimte voor een aansprekend plaatje. De lichte verhoging waarop de dressing en de badkamer zijn geplaatst, geeft de luxe vertrekken extra cachet en accentueert de lange zichtlijn. De stoere schuifdeuren – bekleed met leer en voorzien van details van messing – zorgen desgewenst voor privacy. De maatwerkobjecten openen automatisch door de toegepaste bewegingssensoren, een van de vele technische snufjes die in het appartement zijn verwerkt.  

Aansprekend en warm  

Stoere en natuurlijke materialen als leer, hout, natuursteen en verrassend stucwerk, een zacht kleurenpalet en de sfeerverhogende verlichting zorgen voor een aantrekkelijk en warm totaalplaatje, waarin we knap maatwerk en exclusief meubilair ontwaren. Miquel maakte de stijlvolle bulthaup b3 nog exclusiever door aansprekend marmer te gebruiken. Het fraaie natuurproduct paste de eigenaar van DUIN INTERIOR ook toe in de living, waarin het warme en op maat ontworpen wandmeubel – de designer verwerkte de deur richting de berging in het object – op prachtige wijze in het oog springt. Een leuk detail is dat het linker salontafeltje de contouren van het appartement weergeeft.  

Fotografie: Ewoud Rooks

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

DUIN INTERIOR | Strakk | Maretti Lighting | Bulthaup Groningen 

Alphenberg Leather | Grezzo | Quooker

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief