Home » Luxe wonen in magnifieke kerk

Luxe wonen in magnifieke kerk

Door admin

Unieke woonvorm

In één van de Acht Zaligheden vindt u dit geschenk uit de hemel. Deze tot woning omgebouwde kerk is met recht een verborgen pareltje in De Kempen te noemen. De voormalige kerk heeft in 2016 een complete metamorfose ondergaan waarbij de buitenkant grotendeels intact is gelaten en de binnenkant volledig is verbouwd tot een modern woonhuis.

Historische charme

De kerk stamt oorspronkelijk uit 1889 en heeft een totale woonoppervlakte van 416 vierkante meter. We tellen er maar liefst negen kamers en de volledige perceel-oppervlakte telt zo”n 1243 vierkante meter.

Het woonhuis voldoet volledig aan de eisen van comfort die tegenwoordig worden gesteld. De gehele begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming, er is een domotica-systeem aangelegd met een camera-installatie rondom en centrale muziekinstallatie door de gehele woning. Zelfs een buitenzwembad ontbreekt niet.

Bijzonderheden

Bijzonder is de enorme hoogte van de woning. Omhoog kijkend vanaf uw bank kijkt u zo tegen de nok van het dak!

Toch voelt u zich niet verloren in de grote ruimte door de slimme indeling van de kerk. In sommige ruimtes is de hoogte bewust vrij gehouden om de sfeer van de kerk te bewaren terwijl andere ruimtes zijn verlaagd om intimiteit aan de ruimte te geven.

De woning beschikt over een inpandig appartement welke geschikt is voor bijvoorbeeld mantelzorg of een Bed & Breakfast. Tevens is er een kantoor met een eigen entree aanwezig in de voormalige kerk.

Laat je inspireren, dankzij deze unieke woonvorm!

Bron: FUNDA 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief