Home » Luxe woondroom in de stad

Luxe woondroom in de stad

Door niek@excellentmagazine.nl

Sinds de start van haar bedrijf LOTZ interior projects & design in 2007 verwezenlijkt Charlotte Emmerig dromen van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. In Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen, zoals bijvoorbeeld in Barcelona en op Ibiza. Haar werkstijl kenmerkt zich door een combinatie van innovatieve ideeën en nostalgie. Daarnaast kijkt Charlotte altijd hoe zij de individuele manier van uitdrukken van haar klanten thuis of binnen een bedrijf kan omvormen tot een stijlvol interieur. “Mijn stijl is modern, maar gezellig. Een spannende mix van vintage en moderne elementen, die resulteert in onverwachte, eclectische interieurs. De kracht zit ‘m juist in de verschillen die ik wil samenbrengen in een nieuwe context en harmonie. Wat ik ook ontwerp, ik wil mijn visie op design kunnen delen.”

‘Het is zo fijn om na een verbouwing van anderhalf jaar te kunnen zeggen dat dit ons thuis is’-glimlacht de vrouw des huizes. ‘De rust die de woning uitstraalt, ondanks dat we midden in de stad wonen, vinden we het fijnste. Het interieur straalt gezelligheid en warmte uit en als het weer kan en mag, is dit een ideale plek om samen met vrienden en familie te genieten’.

De stijlvolle woning van het koppel bestaat uit een souterrain en een begane grond met een tuin die is voorzien van een gastenverblijf. Verantwoordelijk voor de indeling, het oogstrelende maatwerk en de heerlijke sfeer in het luxe verblijf is Charlotte Emmerig. De eigenaresse van LOTZ interior projects & design verwezenlijkte al eerder een woondroom voor de opdrachtgevers en ook nu slaagt ze met vlag en wimpel voor haar opdracht. “Luxe, comfort en warmte”, somt ze de belangrijkste woonwensen van haar opdrachtgevers op. “En ze wensten graag te worden ontzorgd tijdens het proces”, aldus de creatieve vakvrouw. De vrouw des huizes: “Charlotte heeft veel feeling voor combinaties van materialen en kleuren, heeft de beste adressen voor de mooiste producten en kan haar keuzes goed onderbouwen.

Haar inlevingsvermogen is groot en ze heeft aan een paar woorden genoeg om te weten wat je als opdrachtgever wel of niet mooi vindt. Dat werkt echt wel lekker. We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking en zien hier een fantastische woning!”In het souterrain situeerde Charlotte onder meer het privédomein van de bewoners, dat geldt als een absolute eyecatcher in het toch al zo indrukwekkende interieur. “Het toegepaste travertin komt fantastisch tot zijn recht in de badkamer. Het is echt een geweldig product om mee te werken. De led-verlichting van Maretti draagt – net als in de rest van de woning – bij aan het fraaie sfeerbeeld.”

Op de begane grond springt de riante en door LOTZ interior projects & design ontworpen leefkeuken in het oog. Ook de uitnodigende eettafel en bijpassende bank komen van de hand van de creatieve ontwerpster. De glazen pui naar de achtergelegen tuin zorgt voor een beklijvend uitzicht en laat het natuurlijke licht fraai de leefruimte binnenvallen. “De stijlvolle wandpanelen van Orac Decor geven de keuken een klassieke touch en maken het sfeervolle totaalplaatje compleet”, aldus Charlotte. “Je kunt wel stellen dat onze woondroom is uitgekomen”, sluiten de gelukkige bewoners af.

De volgende partijen waren bij dit project betrokken:

LOTZ interior projects & design
Oude Enghweg 26
1217 JD, Hilversum
Tel: 06-18556628
info@lotz.nl
www.lotz.nl

Orac Decor
Biekorfstraat 32
B- 8400 Oostende
België
Tel: 0032-800222125
benelux@oracdecor.com
www.oracdecor.com

Maretti Lighting
Bolderweg 7
1332 AX, Almere
Tel: 036-5326612
postbus@maretti.com
www.maretti.com

JUNG p.a. Hateha BV
Rijndijk 121
2394 AG, Hazerswoude-Rijndijk
Tel: 071-3419009
info@hateha.nl
www.hateha.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief