Home » Luxe zwembad in moderne tuin

Luxe zwembad in moderne tuin

Door admin

Verfijnde afwerking

In samenwerking met Stoop Tuinen realiseerde Compass Pools deze prachtige tuin met zwembad. Strakke lijnen, mooie materialen met weelderige siergrassen geven een strak, maar warm effect.

Materiaalgebruik

In materialen en beplanting is steeds gestreefd naar voldoende warmte en sfeer. Het zwembad, de X-Trainer 72 heeft een perfect formaat voor in een iets kleinere tuin en is voorzien van een geïntegreerd lamellendek. 

Op de korte zijde van het zwembad is een mooi houten terras gecreëerd met ligbedden, waar men lekker kan genieten na een heerlijke duik. Het zwembad heeft een mooie heldere kleur (nova antraciet) en geeft het zwembad een zachte, sprankelende uitstraling die ademloos aansluit op de lucht en de omgeving.

In combinatie met de zwembadverlichting geeft de Nova tint ook “s-avonds een prachtige warme verlichting in het zwembad.  

Totaalplaatje

Kortom, de mooie combinatie van de grijze Stonebase tegels met het hout, de mooie weelderige siergrassen en de strakke architectonische lijnen van het zwembad zorgen voor een totaalplaatje dat goed in balans is. 

Op zoek naar een zwembaden specialist? Compass Pools helpt u graag verder.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief