Home » Luxury resort | Costa Navarino Griekenland

Luxury resort | Costa Navarino Griekenland

Door Lisette Trinthamer

Costa Navarino

The Westin Resort  en The Romanos Resort vormen samen het luxury collection resort Costa Navarino.

Costa Navarino is een uniek en ongerept stuk natuur grenzend aan een uitgestrekt zandstrand, een adembenemende baai, mooie duinen en een lagune. Er is ook een 18holes golfbaan.

Harmonieus geheel van villa’s

De laagbouw architectuur inspireerde zich op de lokale bouwstijl en resulteerde in een harmonieus geheel van villa’s, gebouwen en een authentiek dorpscentrum. Het resort is van alle gemakken voorzien, talrijke restaurants, openlucht bioscoop, amfitheater, kinderclubs, speeltuin, waterpark en een 4000m2 grote spa. Een ideale bestemming voor jong  en oud.

Perfecte harmonie met landschap

De villa’s zijn geïnspireerd door oude Messini-herenhuizen. Elke accommodatie is gebouwd met natuursteen en lokale design-elementen. Het complex is in perfecte harmonie met het zandstrand en het ongerepte heuvellandschap.

Zee- en zandtinten

De kamers zijn ingericht met modern meubilair, licht hout en gedempte zee- en zandtinten. Elke kamer heeft een eigen balkon met uitzicht op de olijfgaarden en landschapstuinen van het resort.

Veel faciliteiten

Bij The Westin Resort, Costa Navarino, kunt u genieten van een ontspannende lunch in de buitenlucht, drankjes bij het zwembad en cocktails in de avonduren. Restaurant Morias serveert verse wafels en pannenkoeken. In de 1827 Lounge & Bar kunt u terecht voor een scala aan aromatische thee.

Kalamata luchthaven ligt op 50km en Athene luchthaven op 280 km.

Meer weten? Neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of bel 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief