Bestel het woonblad met trends voor 2021

Het inspirerende woonblad

Laatste editie van EXCELLENT magazine in uw brievenbus voor € 10,95!

Een uitgave waarin onder meer topdesigners en bedrijven, zoals Kabaz, Osiris Hertman en Wolterinck hun fraaie creaties tonen. U treft hier alle trends op het gebied van high-end wonen aan.

Tot slot presenteren wij in nauwe samenwerking met Baerz & Co toonaangevende, exclusieve droomwoningen in het binnen en buitenland. Bestel uw uitgave met behulp van het invulformulier!

Na het delen van uw persoonlijke gegevens, versturen wij u de factuur. Zodra de betaling is voldaan, zullen wij het magazine versturen.

Bovenstaand tarief is inclusief alle kosten: zoals verzending, BTW enzovoorts. Informeer over de mogelijkheden met betrekking tot het verzenden naar België.

  Een jaarabonnement op het woonblad

  Of sluit een jaarabonnement af en ontvang EXCELLENT magazine om de twee maanden het in uw brievenbus hierdoor mist u geen enkele woontrend voor € 35,50,-

  Uw abonnement gaat in zodra de betaling voltooid is en wij uw persoonlijke gegevens hebben verwerkt.

  Bovenstaand tarief is inclusief alle kosten: zoals verzending, BTW enzovoorts. 

   Inschrijving nieuwsbrief

   Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief en profiteer van privileges.

   Middels de balk onderin de website voltooit u uw inschrijving.

   EXCELLENT woonbeurs

   van donderdag 25 tot en met vrijdag 28 november vindt de EXCELLENT woonbeurs plaats in Rotterdam Ahoy met een tikkeltje lifestyle. Meer dan 200 nationale en internationale vakspecialisten presenteren hun diensten en producten tijdens het Black Friday weekend.

   Met dank aan de beelden:

   Alphenberg Showroom

   Fotografie: Patrick Meis