Home » Maatwerk zorgt voor dat exclusieve gevoel

Maatwerk zorgt voor dat exclusieve gevoel

Door admin

De ruimte vullen met maatwerk

Steeds vaker laten we ons voor het interieur adviseren door een professional. Een interieurontwerper of decorateur die zorgt voor een optimale indeling van de ruimte, en een palet van kleuren en materialen voor een stijlvolle en functionele sfeer.

In veel gevallen worden maatwerk oplossingen voorgesteld. Met maatwerk wordt een ruimte optimaal benut en het ontwerp is altijd uniek.

Een keuken, een inloopkast, een openhaardombouw, een dressoir, een open kast, een badkamermeubel, wand en deurafwerking”¦

het is slechts een greep uit de maatwerk elementen die je terug zou kunnen vinden in een interieurontwerp. Met maatwerk oplossingen wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Ideaal als er bijvoorbeeld schuine wanden zijn in de woning of als standaard oplossingen niet het gewenste resultaat geven. Ook in de materiaalkeuze ben je niet beperkt tot wat er in de winkel te koop is.

Foto nummer 6. 

Maatwerk met decoratief plaatmateriaal

Decoratief plaatmateriaal is ideaal voor het maken van maatwerk meubelen. De collectie van het Italiaanse merk Cleaf is bijzonder gevarieerd en uniek qua design.

Wat dacht je van een keuken met de natuurlijke uitstraling van hout of een badkamermeubel met de look van marmer? De structuur van leer of zijde geeft dat ultieme gevoel van luxe aan een inloopkast. Terwijl een maatwerkkast in een hal of een studeerkamer uitgevoerd in rustiek hout, een stoere accent geeft aan de sfeer.

Foto nummer 7.

Foto nummer 8.

Exclusieve beleving

De decors en de voelbare structuren in het plaatmateriaal van Cleaf doen niet onder voor die van het echte materiaal, en zorgen voor een exclusieve beleving. Maatwerk oplossingen met dit decoratieve plaatmateriaal hebben een hoge designwaarde, en zijn prijstechnisch interessant.

Laat je inspireren door de gevarieerde collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf op DECOLEGNO.NL en vraag de professional om advies.

Foto nummer 9.

Meer weten over vakspecialist DecoLegno?

Klik HIER

Foto nummer 10. 

Fotocredits:

Hoofdfoto: Inloopkast van FA41 Penelope van DecoLegno, via Pronk Keukens & Interieur.

6. Maatwerk kast van S071 Sherwood van DecoLegno, via Visser.

7. Keuken van FB67 Concreta van DecoLegno, via Van den Dongen. Fotografie Limit.

8. Keuken van FB67 Concreta van DecoLegno, via Van den Dongen. Fotografie Limit.

9. Maatwerk kasten van FB66 Reflex van DecoLegno, via Studio Liv. Fotografie Peter Baas.

10. Kast van U129 Sherwood van DecoLegno, via Pronk Keukens & Interieur.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief