Baerz & Co Luxury Homes

‘World class connections’

Baerz&Co Luxury Homes

Bij Baerz & Co Luxury Homes vindt u de mooiste huizen in het hogere segment. Zowel binnen Nederland als daarbuiten. Bij ons vindt u het totale landelijke aanbod van meer dan 50 makelaarsvestigingen, die via Baerz & Co hun krachten hebben gebundeld. Ook vindt u bij ons een schitterend aanbod van de mooiste huizen rond de Mediterrane kusten, de Alpen, Dubai en Mauritius.

Kopen

Ons aanbod wordt dagelijks ververst. Vindt u niet direct wat u zoekt? Registreert u zich dan voor de notificatie service en geef uw wensen door, zodat onze makelaars gericht voor u op zoek kunnen gaan.

Verkopen

Ook voor de verkoop van uw exclusieve huis bent u bij ons op de juiste plek! Met Baerz & Co kiest u namelijk niet voor één makelaar, maar voor ons landelijke netwerk van makelaarskantoren. Verder hanteren wij een unieke, internationale marketingaanpak, waardoor uw woning wereldwijd op tal van exclusieve huizenportalen aan een miljoenenpubliek getoond wordt. 

Internationaal kopen

Zoekt u een plek onder de zon, of juist een chalet in de sneeuw? Neem dan eens een kijkje op www.baerz.com. U zult zien; ons aanbod voor een (tweede) luxe huis in het buitenland is enorm. Ook hier helpen onze (veelal Nederlands sprekende) adviseurs u graag verder. Maak gebruik van de kennis en ervaring van ons diepgaande regionale netwerk en vertrouw erop dat wij ook de verborgen parels voor u weten te vinden; objecten die niet op internet te vinden zijn, maar in stille verkoop staan. Voorkom dat u een woning aankoopt met juridische problemen, bouwtechnische gebreken of die niet marktconform geprijsd is en schakel ons in. Onze aankoopadviseurs zijn verenigd in ons zusterbedrijf www.baerzproperty.com

De samenwerkende Baerz & Co Luxury Homes makelaars vormen het neusje van de zalm in het exclusieve woonsegment. Met specifieke ervaring en expertise die u van een kantoor in dit segment mag verwachten. Gedreven vakmensen die excelleren door hun hoge mate van persoonlijke betrokkenheid.

Excellent wonen? Baerz & Co makelaars! Bekijk het exclusieve woningaanbod via Baerz & Co website

 

Contact
Gustav Mahlerplein 28
1082 MA, Amsterdam
Tel: +31 20 210 1110
info@baerz.com
www.baerz.com