Te Koop | Herenhuis in ‘s-gravenhage

Baerz & Co Luxury Homes

Een charmant halfvrijstaand herenhuis, gebouwd in 1899, in uitstekende staat met nog veel van zijn originele karakteristieke details, zoals kamers-en-suite met schuifseparatie en glas-in-lood, marmeren schouwen en hoge ornamenten plafonds gelegen in de prachtige en populaire woonwijk Westbroekpark. Het huis is gelegen op een ruime kavel met een vrijstaande garage en eigen oprit, waardoor parkeren geen probleem is. Er zijn maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen of voor mensen die op zoek zijn naar veel ruimte. De kamers zijn licht en ruimtelijk en bieden veel mogelijkheden voor een eigen invulling. Kortom, dit herenhuis biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven.

Begane grond

uim en fraai aangelegde voortuin met terras, oprit voor het parkeren van meerdere auto’s, vrijstaande stenen garage, markante entree aan de zijkant van de woning, hal met marmeren tegelvloer, fraai trappenhuis, toegang kelder, modern toilet met hangcloset en fonteintje, royale woon-/zitkamer aan de voorzijde (voorheen twee kamers) met grote raampartijen, originele marmeren schouw, visgraat parketvloer, prachtige ornamenten plafonds en openslaande deuren naar de voortuin, via de originele schuifseparatie voorzien van glas-in-lood en vaste kasten is de eetkamer aan de achterzijde bereikbaar, eveneens met visgraat parketvloer, ornamenten plafond en openslaande deuren met toegang naar de achtertuin, naastgelegen dichte eetkeuken met veel raampartijen, uitgebreide en lichte keukeninrichting voorzien van hardstenen aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur, originele servieskast en toegang naar de achtertuin voorzien van verschillende terrassen.

1e verdieping

overloop, modern toilet met hangcloset en fonteintje, luxe badkamer aan de voorzijde met ruime inloopdouche, apart ligbad, wastafelmeubel en vloerverwarming, hoofdslaapkamer aan de voorzijde met marmeren schouw, visgraat parketvloer en dubbele openslaande deuren naar terras aan de voorzijde, via de originele schuifseparatie met vaste kasten toegang naar een slaap-/werkkamer aan de achterzijde voorzien van een inbouwkastenwand en visgraatparketvloer, achterslaapkamer met originele marmeren schouw en eveneens visgraat parketvloer.

2e verdieping

Overloop met vaste kast en toegang naar zonnig dakterras aan de achterzijde, apart toilet met fonteintje, 2e badkamer met douche, wastafel en wasruimte voorzien van wasmachine en drogeropstelling aan de voorzijde, goed formaat slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, royale slaapkamer met dakkapel en extra dakraam aan de achterzijde.
Bijzonderheden

Bijzonderheden

– bouwjaar 1899;
– gebruiksoppervlakte circa 230 m2;
– 413 m2 eigen grond;
– vrijstaande garage van ruim 18 m2 met verwarming, elektra en warm/koud water;
– kelder van circa 17 m2 met verwarming;
– ruime oprit;
– Beschermd Stadsgezicht;
– veel karakteristieke details;
– nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing (HR+);
– badkamer 1e verdieping vernieuwd in 2022;
– toiletten begane grond en 1e verdieping vernieuwd in 2021;
– begane grond en 1e verdieping grotendeels voorzien van visgraat parketvloer;
– in 2021 gevels gereinigd en aan de voorzijde voorzien van nieuw voegwerk (knipvoeg);
– op 1e en 2e verdieping een terras;
– nieuwe c.v.-ketel in 2021;
– ouderdoms- en materialenclausule van toepassing;
– oplevering in overleg.

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes