Te Koop | Castle te koop in Isola Del Cantone, Italië

Baerz & Co Luxury Homes

Het kasteel staat op een rotsachtige rand omgeven door de beek Vobbia die uitmondt in de Scrivia, waaraan de vallei zijn naam ontleent.

Dit pand, gebouwd tussen de 12e en de 14e eeuw, heeft een vierkante plattegrond, met twee ronde wachttorens. Een binnenplaats, voorbij de drempel van de hoofdingang, beschermd door grensmuren, rechthoekig, met visgraatstenen vloeren, leidt ons via een brede trap naar zowel de begane grond als de Loggia.

 

De Loggia is een zeer sfeervolle buiten- binnen omgeving die toegang biedt tot de Hal van Fresco’s, waar we toegang hebben tot maar liefst 3 salons op dezelfde verdieping.

 

De vloeren zijn allemaal van leisteen met de typisch Genuese witte marmeren tozzetto.

Het plafond van de salon is uniek en bijzonder, sterrenhemel in China blauw met iconen van de personages van de familie Spinola, oorspronkelijke eigenaars van het kasteel.

Andere fresco’s zijn te bewonderen in de aangrenzende salons.

 

Ligurië is een prachtige strook land ingesloten tussen zee en bergen, met pastelkleurige huizen en uitzichten die je de adem benemen. Met de weelderige ongerepte natuur, de vele kleine stadjes om te ontdekken en een ongeëvenaarde culinaire traditie, brengt het oog en hart in vervoering.

 

 

Samengevat:

Interieur vierkante meters 900 verdeeld over drie niveaus van 300 meter per verdieping.

Slaapkamers: 7
Badkamers: 5
Woonkamers: 3
Keuken: 1
Perceel: 1000 m²
Overdekte parkeerplaats: 2 bewaakte parkeerplaatsen.

Ontdek meerdere projecten van Baerz&Co Luxury Homes